Microsoft yazılım koruması platformu hizmeti SPPSVC.exe ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kirlidaginik

Hectopat
Daha fazla  
CPU kullanımı çok fazla. Kapatamıyorum engelleyemiyorum. Dün farkettim.

Sorun? Çözüm? Silmeli miyim?

Boşu boşuna CPU kullanmasını istemiyorum!

W8 W8.1 de oyunlarda ve programlarda saçma sapan çok sorun oluyordu.
W7 hep daha iyiydi o açıdan.

W10 herşey güzel gidiyor. En eski oyundan en yenisine ve bütün programlarda, çatır çatır çalıştırdı. Hız sorunum hiç yok. Gerçekten en iyi Windows ! Ama...

Dün kastı birden. İnceledim. Ara ara sürekli kastırıyor. Çözüm bulamazsam siliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım koruması ile ilgili bileşeni. Kullandığınız Windows korsan veya etkinleştirilmemiş mi ?

Bu tür sorunsallar genellikle kullanıcı bazlı olmaktadır. Sisteminizde neler yaptınız bilemediğimiz için net bir şey diyemeyiz.

İlgili raporu da ekleyin. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Orjinal windows. Ama windows güncellemeleri kapalı ve yapmadım. Sistemi 1 ay önce kurdum yükledim. Windows güncelleştirmeleri olarak sadece dx12 ile ilgili olanları onayladım sanırım 1 ay önce. Güncelleştirmelerin hantallaştırmasından çekiniyorum uğraşmadım. Güncelleştirmeler ile ilgili bir şey mi acaba? Az önce pc yi açtım şu uyarı geldi: Virüs programını aktive edin güncelleyin diyor? Ne alaka anlamadım. Windows defenderla ilgili bir şey mi acaba? Defender var mı onu da bilmiyorum ya da benzeri bir şey?

Yaza kadar uğraşamam güncelleştirmeymiş sorunmuş falan. Led tv mi güncelleyemedim daha.

Bilgisayarda virüs yok antivirüs prog da yok. Olsa bilirim. En ufak bir sorunum yok. Performans oldukça yüksek. Güncelleştirmesiz ham W7 güncelleştirmesiz ham W8.1 den, daha hızlı şuan W10. Güncelleştirmesiz ham W_XP hızında resmen.:LOL::LOL::LOL:

Ben dosyayı rarlıyorum o zaman. Güncelleştirmeye vakit ayırdığım zaman çıkartırım.

Umarım yaz sonu format atmak zorunda kalmam. Windows 8 de güncelleştirme sonrası hantallaşma en gıcık sorunlardan biriydi. Umarım W10 da bu sorun olmaz.

Ekleme:

Dosyayı rarladım. Ama farklı bir sorun var bu sabahtan itibaren.

İşlemci yüzdesi %1 %2 de takılı! Kullanan ise Görev Yöneticisi.
GY kapatıp AfterBurner dan izlesem bile %1 de takılı.
1 aydır böyle değildi. Boşta %0 dı. Hiç sorun yoktu.
En düşün işlemci güç durumu %0 da üstelik!

Ne oluyor Pencerelere anlamıyorum. Pencere değil tencere resmen.:p:D:depresyon::LOL::LOL:

Son düzenleme:
Düşüncelerinizi anlayamıyorum. Windows güncel değil, virüs uyarısı geliyor antivirüs kullanmıyorsun. Virüs sistemimde yok diyorsun. Sen güncellemeyle uğraşmazsan biz mi uğraşalım ?

Sizden rapor istedim onu da eklemedin. Bilgisayarı kullanmayı bilmiyorsanız bilen birinden yardım isteyin.

Aksine, çok iyi bilgisayar kullanırım.

Pencerelerin o övülen güncelleştirmelerinin bilgisayarı nasıl hantallaştırdığını da çok iyi bilirim.

Antivirüs programları bilgili biri için çok çok gereksiz.

İnternet girişine güvenlik program tarayıcısı eklemek daha yararlıdır her zaman. Girişe kontrolcü eklemek daha iyi performans sonuç sağlar.

İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı