Mustos Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere Microsoft, Mojang hesaplarını Microsoft'a geçirenlere pelerin veriyor ama benim hesabım zaten aldığımdan beri Microsoft. Sizce bana da pelerin verilir mi? Lütfen cevaplayın, teşekkürler.
Arkadaşlar, bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere Microsoft, Mojang hesaplarını Microsoft'a geçirenlere pelerin veriyor ama benim hesabım zaten aldığımdan beri Microsoft. Sizce bana da pelerin verilir mi? Lütfen cevaplayın, teşekkürler.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Ağustos 2021 #2 Evet verirler. Attığım site Microsoft'un kendi sitesi Minecraft hesabını microsofta bağlayınca cape gelir mi? Artı -2 Eksi
Evet verirler. Attığım site Microsoft'un kendi sitesi Minecraft hesabını microsofta bağlayınca cape gelir mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 31 Ağustos 2021 #3 Minecraft satın alınmış Mojang hesabınızı Microsoft hesabınıza bağladığınızda pelerin hediye ediyor, sizin de dediğiniz gibi. Yani hayır, alamazsınız. Artı 0 Eksi
Minecraft satın alınmış Mojang hesabınızı Microsoft hesabınıza bağladığınızda pelerin hediye ediyor, sizin de dediğiniz gibi. Yani hayır, alamazsınız.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 Evet veriliyor. Sürprizbozan: Soru Nasıl geçirileceğini bilen varmı ben çözemedim? Artı -1 Eksi