Microsoft’dan Windows 8 To Go USB bellek

Ziya Erkara

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Bucak | Burdur | Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Microsoft geçtiğimiz günlerde masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ile tabletler üzerinde çalışacak yeni işletim sistemi Windows 8 ile, akıllı cep telefonları üzerinde çalışacak Windows Phone 8 işletim sistemlerini tanıtmıştı. Birçok yenilikleri de beraberinde getirecek olan işletim sistemleri merakla bekleniyor.

Microsoft, Windows 8 To Go adında ki yeni bir Flash bellek tanıtımı gerçekleştirdi. İçerisinde Windows 8 barındıracak olan Windows 8 To Go USB Flash bellek ile Windows 7 yüklü eski bilgisayarlar üzerinde direkt olarak Windows 8 işletim sistemi çalışabilecek.

Windows 8 To Go 32GB kapasite ile gelecek. Üzerinde tüm dosyalarınız, ayarlarınız ve uygulamalarınız yer alacak. Bu da demek oluyor ki hangi bilgisayarda olursa olsun, kendi masaüstünüz ile çalışmanız mümkün olacak.

Windows 8 To Go‘nun özellikle kurumsal kullanıcılar için tasarlandığı kaydedilmiş. Bu sayede sadece USB belleği taşıyarak, kendi bilgisayarınız yanınızda olmasa da, herhangi bir bilgisayar ile kendi bilgisayarınızda çalışıyormuş gibi olacaksınız.

Min 32 gb usb belleğe wintogo kurulumu için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

16 gb usb belleklere wintogo kurulumu için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vay be. Eskiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…