Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 31 Ocak 2023 #11 Lewa dedi: Daha önce hiç crackli ofis kurmadım hocam ofisde yüklemedim öyle bir üyeliğim yok yine de Office'i silmeye calışıcağım hocam. Genişletmek için tıkla... HitmanPro ve Eset ile tarama yapabilirsiniz, ayrıca iobit yazılımlarını kaldırmanızı öneririm.
Lewa dedi: Daha önce hiç crackli ofis kurmadım hocam ofisde yüklemedim öyle bir üyeliğim yok yine de Office'i silmeye calışıcağım hocam. Genişletmek için tıkla... HitmanPro ve Eset ile tarama yapabilirsiniz, ayrıca iobit yazılımlarını kaldırmanızı öneririm.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #12 Sinan. dedi: HitmanPro ile bir sistem taraması yapabilirsiniz, ayrıca IObit yazılımlarını kaldırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Antivirüsler IObit'i silmişti zaten hocam HitmanPro'yu deneyeceğim sağ olun.
Sinan. dedi: HitmanPro ile bir sistem taraması yapabilirsiniz, ayrıca IObit yazılımlarını kaldırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Antivirüsler IObit'i silmişti zaten hocam HitmanPro'yu deneyeceğim sağ olun.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 31 Ocak 2023 #13 Lewa dedi: Antivirüsler IObit'i silmişti zaten hocam HitmanPro'yu deneyeceğim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Eset de iyidir, denemenizi öneririm, çoğunun bulamadığı virüsleri bulur. Özellikle de kısayol ve tarayıcı bağlantılı olan virüsleri bulur.
Lewa dedi: Antivirüsler IObit'i silmişti zaten hocam HitmanPro'yu deneyeceğim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Eset de iyidir, denemenizi öneririm, çoğunun bulamadığı virüsleri bulur. Özellikle de kısayol ve tarayıcı bağlantılı olan virüsleri bulur.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #14 Sinan. dedi: ESET de iyidir, denemenizi öneririm, çoğunun bulamadığı virüsleri bulur. Özellikle de kısayol ve tarayıcı bağlantılı olan virüsleri bulur. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz icin sağ olun hocam virüsü yenene kadar büyük ihtimalle bütün antivirüsleri denemiş olacağım.
Sinan. dedi: ESET de iyidir, denemenizi öneririm, çoğunun bulamadığı virüsleri bulur. Özellikle de kısayol ve tarayıcı bağlantılı olan virüsleri bulur. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz icin sağ olun hocam virüsü yenene kadar büyük ihtimalle bütün antivirüsleri denemiş olacağım.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 31 Ocak 2023 #15 Lewa dedi: Tavsiyeleriniz icin sağ olun hocam virüsü yenene kadar büyük ihtimalle bütün antivirüsleri denemiş olacağım. Genişletmek için tıkla... Esetin tek seferlik tarama aracı var Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti Normal yükleme kadar etkili olur mu bilemem ama deneyebilirsiniz.
Lewa dedi: Tavsiyeleriniz icin sağ olun hocam virüsü yenene kadar büyük ihtimalle bütün antivirüsleri denemiş olacağım. Genişletmek için tıkla... Esetin tek seferlik tarama aracı var Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti Normal yükleme kadar etkili olur mu bilemem ama deneyebilirsiniz.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #16 Darwin19 dedi: Formatlayabiliyorsan formatla en rahatı. Genişletmek için tıkla... Lawien dedi: Sonuç yoksa format at hocam. Genişletmek için tıkla... elifbozdag3 dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Antivirüsler temizlemesse düşünüyorum hocam. Sinan. dedi: ESET'in tek seferlik tarama aracı var Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti Normal yükleme kadar etkili olur mu bilemem ama deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben çoktan indirdim hocam sağ olun yine de onu da denerim.
Darwin19 dedi: Formatlayabiliyorsan formatla en rahatı. Genişletmek için tıkla... Lawien dedi: Sonuç yoksa format at hocam. Genişletmek için tıkla... elifbozdag3 dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Antivirüsler temizlemesse düşünüyorum hocam. Sinan. dedi: ESET'in tek seferlik tarama aracı var Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti Normal yükleme kadar etkili olur mu bilemem ama deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben çoktan indirdim hocam sağ olun yine de onu da denerim.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 31 Ocak 2023 #17 Lewa dedi: Ben çoktan indirdim hocam sağ olun yine de onu da denerim. Genişletmek için tıkla... Bende bir deneyim bakalım, normal esetten farklı bişey yapabilecek mi www.youtube.com/watch?v=QqxqiS566Zo
Lewa dedi: Ben çoktan indirdim hocam sağ olun yine de onu da denerim. Genişletmek için tıkla... Bende bir deneyim bakalım, normal esetten farklı bişey yapabilecek mi www.youtube.com/watch?v=QqxqiS566Zo
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #18 Sinan. dedi: Bende bir deneyim bakalım, normal ESET'ten farklı bir şey yapabilecek mi www.youtube.com/watch?v=QqxqiS566Zo Genişletmek için tıkla... Çok iddiali duriyor hocam normal ESET taraması bitsin hemen deneyeceğim.
Sinan. dedi: Bende bir deneyim bakalım, normal ESET'ten farklı bir şey yapabilecek mi www.youtube.com/watch?v=QqxqiS566Zo Genişletmek için tıkla... Çok iddiali duriyor hocam normal ESET taraması bitsin hemen deneyeceğim.
TheRootkit Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #19 İçinin rahat etmesini istiyorsan bence format at ve temiz bir Windows kur. Bu virüsü hiç duymadım ama bir araştırayım.
İçinin rahat etmesini istiyorsan bence format at ve temiz bir Windows kur. Bu virüsü hiç duymadım ama bir araştırayım.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 31 Ocak 2023 #20 Hocam görev zamanlayıcısında illaki bir tetikleyici olmalı ör. Kullanıcı oturum açtığında şu uygulamayı aç vs. tamamen bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam görev zamanlayıcısında illaki bir tetikleyici olmalı ör. Kullanıcı oturum açtığında şu uygulamayı aç vs. tamamen bakmanızı tavsiye ederim.