C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 25 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Microsoft'ta çalışmak bilgisayar alanında hangi dalları okumak gerekiyor? Son düzenleme: 25 Mayıs 2024
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2024 #2 Cicenes35 dedi: Arkadaşlar Microsoft'ta çalışmak için hangi dalı veya dalları okumak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Microsoft'ta ne olarak çalışmak istiyorsunuz?
Cicenes35 dedi: Arkadaşlar Microsoft'ta çalışmak için hangi dalı veya dalları okumak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Microsoft'ta ne olarak çalışmak istiyorsunuz?
Marlias Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 Genelde yazılım üzerine çalışanlar alıyor sanırım bilgisayar mühendisliği ve yazılım okumalısın. Belki oyun geliştiriciliğide olabilir.
Genelde yazılım üzerine çalışanlar alıyor sanırım bilgisayar mühendisliği ve yazılım okumalısın. Belki oyun geliştiriciliğide olabilir.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 Çok saçma bir soru sormuşsunuz hangi departmanda çalışmak istediğinize bağlı. İmkanınız varsa hademe olarakta çalışabilirsiniz.
Çok saçma bir soru sormuşsunuz hangi departmanda çalışmak istediğinize bağlı. İmkanınız varsa hademe olarakta çalışabilirsiniz.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 25 Mayıs 2024 #5 hazernag dedi: Microsoft'ta ne olarak çalışmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İşte onları merak ediyordum mesela hangi meslekleri alıyorlar bilgisayar alanında? Sekrax dedi: Çok saçma bir soru sormuşsunuz hangi departmanda çalışmak istediğinize bağlı. İmkanınız varsa hademe olarak da çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim o değildi.
hazernag dedi: Microsoft'ta ne olarak çalışmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İşte onları merak ediyordum mesela hangi meslekleri alıyorlar bilgisayar alanında? Sekrax dedi: Çok saçma bir soru sormuşsunuz hangi departmanda çalışmak istediğinize bağlı. İmkanınız varsa hademe olarak da çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim o değildi.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #6 Cicenes35 dedi: İşte onları merak ediyordum mesela hangi meslekleri alıyorlar. Demek istediğim o değildi. Genişletmek için tıkla... Tamam işte hangi departmanda çalışmak istediğini söylemelisin ki, ona göre tavsiye verelim. Microsoftun çıkıpta iş ilanı vereceğini düşünmüyorsunuzdur heralde.
Cicenes35 dedi: İşte onları merak ediyordum mesela hangi meslekleri alıyorlar. Demek istediğim o değildi. Genişletmek için tıkla... Tamam işte hangi departmanda çalışmak istediğini söylemelisin ki, ona göre tavsiye verelim. Microsoftun çıkıpta iş ilanı vereceğini düşünmüyorsunuzdur heralde.
Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 25 Mayıs 2024 #7 Microsoft'a çalışmak yerine kendi Microsoft'unu yapmayı düşün.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2024 #8 Cicenes35 dedi: İşte onları merak ediyordum mesela hangi meslekleri alıyorlar bilgisayar alanında? Demek istediğim o değildi. Genişletmek için tıkla... Search Jobs | Microsoft Careers jobs.careers.microsoft.com
Cicenes35 dedi: İşte onları merak ediyordum mesela hangi meslekleri alıyorlar bilgisayar alanında? Demek istediğim o değildi. Genişletmek için tıkla... Search Jobs | Microsoft Careers jobs.careers.microsoft.com