Microsoft'ta oyun paylaşımı nasıl yapılır?

İşletim sistemi
Windows 10

pc & laptop

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, Microsoft'ta bir oyunu satın aldığımız zaman sınırsız hesapla paylaşabileceğimizi okudum. Bunu nasıl yapıyoruz? Daha önce pek Microsoft Store kullanmadım. Sanırım Microsoft hesabını farklı PC'lerden indirip daha sonra kendi Xbox hesabımıza giriş yapıyormuşuz emin değilim. Arkadaşım Forza Horizon 4 Ultimate alacak, ben de almayı düşünüyorum. Daha fazla arkadaş bulursam çok daha ucuza geliyor bu yöntemle. Bilen bir arkadaş anlatabilirse sevinirim.
İyi forumlar.

Hocam tam olarak emin değilim fakat denekten zarar gelmez daha önce Minecraft için yapmıştım.
1 tane Microsoft hesabına alacaksınız oyunu sonra hepiniz o hesaba giriş yapacaksınız cihaz sınırı 10 kişiye kadar. Ardından Microsoft Store ayarlar kısmından cihazlarımı yönetine basın orada giriş yapan cihazları görüyor olmanız lazım. Ardından hepiniz farklı Xbox hesabı açın ve oyuna giriş yapın. Zaten sanırım oyuna giriş yaparken soruyordu fakat burada hepiniz aynı hesaptamı yoksa 1 oyunu farklı hesapta mı oynuyorsunuz bilmiyorum. Sanırım farklı hesaplarda oynayabilirsiniz.

Cevapladığın için sağ ol hocam. Ben de bayağı baktım sanırım sizin dediğiniz gibi yapılıyor. Fakat sınırsız kişi ekleyebilenler var o nasıl yapılıyor onu merak ettim ancak kaynak bulamadım bir türlü.

Şu konuya bir bakın arkadaşa sorabilirsiniz sınır olmadığı için ucuz yazmış yardımcı olabilir.

Ama ana mantık benim dediğim gibi oyunu açınca Xbox hesabı istiyor hepiniz farklı hesap açıp oynarsanız saveler vs. sıkıntı çıkarmaz.

Hocam, aile hesabı oluşturup yapabilirsiniz.
İki kişinin de oturum açması gerekiyor. Dijital olan oyunlar paylaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…