Çözüldü Microsoft'taki Dead by Daylight hesabı Epic Games'e aktarılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ASHz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim Epic ve microsoffta Dead by Daylight'ım var fakat microsofttakiyle ağırlıklı oynadım epicdekini yeni aldım. Epic Games'e geçmek istiyorum ama hesabım Microsoft'ta kalacak bunu ayarlayabilir miyim?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi Xbox hesabını daha sonrada Epic hesabını oyun yapımcısı olan Behaviour studio'nun sitesindeki oluşturacağın hesaba bağlarsan Xbox hesabından Epic hesabına ilerleme aktarma mümkün evet.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi Xbox hesabını daha sonrada Epic hesabını oyun yapımcısı olan Behaviour studio'nun sitesindeki oluşturacağın hesaba bağlarsan Xbox hesabından Epic hesabına ilerleme aktarma mümkün evet.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…