unwanted Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 391 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Ekte gördüğünüz gibi bir link var ve bu kod isteğim dışında geldi nedir bu? Sıkıntı bir duruma benzettim.
Ekte gördüğünüz gibi bir link var ve bu kod isteğim dışında geldi nedir bu? Sıkıntı bir duruma benzettim.
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 15 Temmuz 2024 #2 unwanted dedi: Ekte gördüğünüz gibi bir link var ve bu kod isteğim dışında geldi nedir bu? Sıkıntı bir duruma benzettim. Eki Görüntüle 2253788 Genişletmek için tıkla... Biri Microsoft hesabına girmeye çalışıyor
unwanted dedi: Ekte gördüğünüz gibi bir link var ve bu kod isteğim dışında geldi nedir bu? Sıkıntı bir duruma benzettim. Eki Görüntüle 2253788 Genişletmek için tıkla... Biri Microsoft hesabına girmeye çalışıyor
Erswn0 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Bu kodu siz istemediyseniz görmezden gelmenizde bir sakınca yoktur. Başka bir kullanıcı yanlışlıkla sizin e-posta adresinizi girmiş olabilir.
Bu kodu siz istemediyseniz görmezden gelmenizde bir sakınca yoktur. Başka bir kullanıcı yanlışlıkla sizin e-posta adresinizi girmiş olabilir.