Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.886 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Bir içerikte Microsoft'un bazı işlemcilere desteği kestiğini gördüm. 8. Nesil i5 8600 Kullanıyorum. Şimdi Windows 11'de güncelleme alamayacak mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
Bir içerikte Microsoft'un bazı işlemcilere desteği kestiğini gördüm. 8. Nesil i5 8600 Kullanıyorum. Şimdi Windows 11'de güncelleme alamayacak mıyım?
ichbinahmet Kilopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Huananzhi X99-T8 (CX99DE45) Intel Xeon E5-2696 v3 (3.3ghz all turbo) 2x Zotac GTX 1070 Mini SLI 4x Samsung 1866mhz 8GB FSP Hydro GSM Lite Pro 650w 80+ Gold PSU Cinsiyet Erkek Meslek ÖGG 25 Şubat 2025 #2 Lava Catopuma dedi: Bir içerikte Microsoft'un bazı işlemcilere desteği kestiğini gördüm. 8. nesil i5 8600 Kullanıyorum. Şimdi Windows 11'de güncelleme alamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Bütün işlemcilerle alabilirsin bypass edip ister Celeron ister Pentium.
Lava Catopuma dedi: Bir içerikte Microsoft'un bazı işlemcilere desteği kestiğini gördüm. 8. nesil i5 8600 Kullanıyorum. Şimdi Windows 11'de güncelleme alamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Bütün işlemcilerle alabilirsin bypass edip ister Celeron ister Pentium.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.886 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 ichbinahmet dedi: Bütün işlemcilerle alabilirsin bypass edip ister Celeron ister Pentium. Genişletmek için tıkla... Bypass nasıl yapılıyor?
ichbinahmet dedi: Bütün işlemcilerle alabilirsin bypass edip ister Celeron ister Pentium. Genişletmek için tıkla... Bypass nasıl yapılıyor?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 Lava Catopuma dedi: Bir içerikte Microsoft'un bazı işlemcilere desteği kestiğini gördüm. 8. Nesil i5 8600 Kullanıyorum. Şimdi Windows 11'de güncelleme alamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... İşlemcin destek listesinde gözüküyor. Windows 11 Destekleyen İşlemciler Belli Oldu Microsoft, Windows 11 destekleyen işlemciler listesini kullanıcılarla paylaştı. Microsoft, 24 Haziran tarihinde düzenlemiş olduğu lansmanla beraber www.technopat.net
Lava Catopuma dedi: Bir içerikte Microsoft'un bazı işlemcilere desteği kestiğini gördüm. 8. Nesil i5 8600 Kullanıyorum. Şimdi Windows 11'de güncelleme alamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... İşlemcin destek listesinde gözüküyor. Windows 11 Destekleyen İşlemciler Belli Oldu Microsoft, Windows 11 destekleyen işlemciler listesini kullanıcılarla paylaştı. Microsoft, 24 Haziran tarihinde düzenlemiş olduğu lansmanla beraber www.technopat.net
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.886 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #5 EagleEnes dedi: İşlemcin destek listesinde gözüküyor. Windows 11 Destekleyen İşlemciler Belli Oldu Microsoft, Windows 11 destekleyen işlemciler listesini kullanıcılarla paylaştı. Microsoft, 24 Haziran tarihinde düzenlemiş olduğu lansmanla beraber www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
EagleEnes dedi: İşlemcin destek listesinde gözüküyor. Windows 11 Destekleyen İşlemciler Belli Oldu Microsoft, Windows 11 destekleyen işlemciler listesini kullanıcılarla paylaştı. Microsoft, 24 Haziran tarihinde düzenlemiş olduğu lansmanla beraber www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
ichbinahmet Kilopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Huananzhi X99-T8 (CX99DE45) Intel Xeon E5-2696 v3 (3.3ghz all turbo) 2x Zotac GTX 1070 Mini SLI 4x Samsung 1866mhz 8GB FSP Hydro GSM Lite Pro 650w 80+ Gold PSU Cinsiyet Erkek Meslek ÖGG 25 Şubat 2025 #6 Sol alttan windows logosuna sağ tıklayın PowerShell x64 Yönetici olarak açın Kod:Panoya kopyala iwr -useb "https://raw.githubusercontent.com/Win11Modder/Win11-Req-Bypass/main/Win11_Bypass.ps1" | iex Bunu yapıştırıp enterlayın restart atın işlem tamamdır ichbinahmet dedi: Sol alttan windows logosuna sağ tıklayın PowerShell x64 Yönetici olarak açın Kod:Panoya kopyala iwr -useb "https://raw.githubusercontent.com/Win11Modder/Win11-Req-Bypass/main/Win11_Bypass.ps1" | iex Bunu yapıştırıp enterlayın restart atın işlem tamamdır Genişletmek için tıkla... Desteklemeyen arkadaşlar sorunsuzca desteği alabilir bununla
Sol alttan windows logosuna sağ tıklayın PowerShell x64 Yönetici olarak açın Kod:Panoya kopyala iwr -useb "https://raw.githubusercontent.com/Win11Modder/Win11-Req-Bypass/main/Win11_Bypass.ps1" | iex Bunu yapıştırıp enterlayın restart atın işlem tamamdır ichbinahmet dedi: Sol alttan windows logosuna sağ tıklayın PowerShell x64 Yönetici olarak açın Kod:Panoya kopyala iwr -useb "https://raw.githubusercontent.com/Win11Modder/Win11-Req-Bypass/main/Win11_Bypass.ps1" | iex Bunu yapıştırıp enterlayın restart atın işlem tamamdır Genişletmek için tıkla... Desteklemeyen arkadaşlar sorunsuzca desteği alabilir bununla
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.886 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 ichbinahmet dedi: Sol alttan windows logosuna sağ tıklayın PowerShell x64 Yönetici olarak açın Kod:Panoya kopyala iwr -useb "https://raw.githubusercontent.com/Win11Modder/Win11-Req-Bypass/main/Win11_Bypass.ps1" | iex Bunu yapıştırıp enterlayın restart atın işlem tamamdır Genişletmek için tıkla... Şimdilik destekliyor galiba sonra yaparım artık
ichbinahmet dedi: Sol alttan windows logosuna sağ tıklayın PowerShell x64 Yönetici olarak açın Kod:Panoya kopyala iwr -useb "https://raw.githubusercontent.com/Win11Modder/Win11-Req-Bypass/main/Win11_Bypass.ps1" | iex Bunu yapıştırıp enterlayın restart atın işlem tamamdır Genişletmek için tıkla... Şimdilik destekliyor galiba sonra yaparım artık
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #8 Bypass yapmak yerine LTSC kullanın.
ichbinahmet Kilopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Huananzhi X99-T8 (CX99DE45) Intel Xeon E5-2696 v3 (3.3ghz all turbo) 2x Zotac GTX 1070 Mini SLI 4x Samsung 1866mhz 8GB FSP Hydro GSM Lite Pro 650w 80+ Gold PSU Cinsiyet Erkek Meslek ÖGG 25 Şubat 2025 #9 erayisteya dedi: Bypass yapmak yerine LTSC kullanın. Genişletmek için tıkla... Birdaha Format atmak demek boşuna uğraşmak demek
erayisteya dedi: Bypass yapmak yerine LTSC kullanın. Genişletmek için tıkla... Birdaha Format atmak demek boşuna uğraşmak demek
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #10 ichbinahmet dedi: Birdaha format atmak demek boşuna uğraşmak demek. Genişletmek için tıkla... Değildir, LTSC kurarsa daha iyi bir Windows kullanımı demektir.
ichbinahmet dedi: Birdaha format atmak demek boşuna uğraşmak demek. Genişletmek için tıkla... Değildir, LTSC kurarsa daha iyi bir Windows kullanımı demektir.