Microsoft'un programları gerekli mi?

Oradaki yazılımları kaldırırsanız halihazırdaki uygulamalarınız çalışmaz hale gelebilir. Eğer ne kurulu olduğundan emin değilseniz temiz bir işletim sistemi kurulumu yapmalısınız.

Oradaki yazılımları kaldırırsanız halihazırdaki uygulamalarınız çalışmaz hale gelebilir. Eğer ne kurulu olduğundan emin değilseniz temiz bir işletim sistemi kurulumu yapmalısınız.

Sadece bunlar yetiyor neredeyse (NVIDIA kısmını saymazsak)

Microsoft ASP.NET Core gerekli değil. Ancak Microsoft Visual C++ Redistributable 2005 2008 vs Bazı yazılımları çalıştırmak açısından lazım.

@403976, buna karar vermek için yeterli bilgiye sahip değiliz. Bilgisayarda neler çalıştırdığını ve hangi uygulamalar kullandığını bilmiyoruz.

Son düzenleme:
@403976, buna karar vermek için yeterli bilgiye sahip değiliz. Bilgisayarda neler çalıştırdığını ve hangi uygulamalar kullandığını bilmiyoruz.

O ekranda görüldüğü kadarıyla GTA 5, RDR2 veya GTA4 sahibi bu arkadaş Epic Games üzerinde oyunları var CS:GO oynuyor ve Minecraft oynuyor. SQL olanlar gereksiz yazmadım zaten ki onları kaldırsın bile demedim sadece C++ paketlerinin bir kısmına gerek yok.

Evet, gerekli ve onları kaldırmanız bilgisayarı hızlandırmaz. Ancak neden SQL server kurduğunuza anlam veremedim.

Biraz geç gördüm ama bilgisayarı çok kullanmasada PC'si kötü olduğu için o kullanıyor onun programı olabilir SQL'in ne olduğunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…