G Gürkan Erdem Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Microsoft'un sitesinde Windows XP ISO dosyası mevcut mu? Yoksa nereden orijinal bulabilirim? Nostalji için sormuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
Microsoft'un sitesinde Windows XP ISO dosyası mevcut mu? Yoksa nereden orijinal bulabilirim? Nostalji için sormuştum.
4 464669 Decapat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #2 Neden 20 yıllık eski bir sistemi kurmak istediniz ki? Neyse, sanırım bu: Download Service Pack 2 for Windows XP Professional, x64 Edition - ISO-9660 CD Image File from Official Microsoft Download Center
Neden 20 yıllık eski bir sistemi kurmak istediniz ki? Neyse, sanırım bu: Download Service Pack 2 for Windows XP Professional, x64 Edition - ISO-9660 CD Image File from Official Microsoft Download Center
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 20 Haziran 2021 #3 Gürkan Erdem dedi: Microsoft'un sitesinde Windows XP ISO dosyası mevcut mu? Yoksa nereden orijinal bulabilirim? Nostalji için sormuştum. Genişletmek için tıkla... Bende orijinal var Google Drive'ye yükleyeyim istersen. Ama XP USB ile kurulmayabilir CD lazım.
Gürkan Erdem dedi: Microsoft'un sitesinde Windows XP ISO dosyası mevcut mu? Yoksa nereden orijinal bulabilirim? Nostalji için sormuştum. Genişletmek için tıkla... Bende orijinal var Google Drive'ye yükleyeyim istersen. Ama XP USB ile kurulmayabilir CD lazım.
4 443820 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 344 Çözümler 4 20 Haziran 2021 #4 Gürkan Erdem dedi: Microsoft'un sitesinde Windows XP ISO dosyası mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Mevcut değil. Gürkan Erdem dedi: Nereden orijinal bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Archive.org dan bulabilirsiniz. Son düzenleme: 20 Haziran 2021
Gürkan Erdem dedi: Microsoft'un sitesinde Windows XP ISO dosyası mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Mevcut değil. Gürkan Erdem dedi: Nereden orijinal bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Archive.org dan bulabilirsiniz.