MirrorsEdge
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, forumda bir iki arama yaptım ama tam olarak sorumun cevabına ulaşamadım ve o yüzden konu açmaya karar verdim. UEFI kurulumunun sistemin açılış hızı dahil birçok konuda faydası olduğunu okudum. Yakın zamanda yeni bir sistem topluyorum ve lisanlı Windows 8.1 alacağım. Sanırım UEFI kurulumu USB bellek ile daha rahat oluyor. Vatan'dan DVD olarak 8.1 Single Language alacaktım ancak Microsoft'un kendi sitesinde de indirme şeklinde satıldığını gördüm. Windows'u sitesinden satın alsam .iso dosyası şeklinde mi iniyor? Direk Rufus kullanarak UEFI kurulum USB'si hazırlayabilir miyim? Lisansı otomatik mi görüyor ya da kurulum sırasında mı gireceğim? Yoksa indirdiğim bilgisayara otomatik kurulmaya mı başlıyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...
Almayı düşündüğüm link bu : Windows 8.1 - Microsoft Mağazası Türkiye
Bir de sayın Recep Baltaş'ın eklemiş olduğu Windows 8.1 RTM sürüm download linkleri var. Vatan'dan DVD şeklinde Windows 8.1 Single Language 64 bit alsam içinden çıkan lisans anahtarı bu linkteki ile uyumlu olur mu?
Link https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-türkçe-İndirme-bağlantıları.28515/
Ayrıca sistemimin özelliklerini de şu şekilde düşündüm ve sizin de öneriniz var ise almak isterim. Vatan Bilgisayar'dan önümüzdeki hafta satın alıp Technopat'taki rehbere göre toplamayı düşünüyorum ve işletim sistemi dahil 5400 gibi bir fiyat çıkıyor. Sizce yüksek mi? Önerebileceğiniz başka güvenilir mağazalar var mıdır?
Konu dışına çıktım ancak son olarak bir sorum daha olacak. MSI Z97 Gaming 7 ile Z97A Gaming 7 arasında ne gibi farklar vardır? Tekrar teşekkürler, iyi günler.
Almayı düşündüğüm link bu : Windows 8.1 - Microsoft Mağazası Türkiye
Bir de sayın Recep Baltaş'ın eklemiş olduğu Windows 8.1 RTM sürüm download linkleri var. Vatan'dan DVD şeklinde Windows 8.1 Single Language 64 bit alsam içinden çıkan lisans anahtarı bu linkteki ile uyumlu olur mu?
Link https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-türkçe-İndirme-bağlantıları.28515/
Ayrıca sistemimin özelliklerini de şu şekilde düşündüm ve sizin de öneriniz var ise almak isterim. Vatan Bilgisayar'dan önümüzdeki hafta satın alıp Technopat'taki rehbere göre toplamayı düşünüyorum ve işletim sistemi dahil 5400 gibi bir fiyat çıkıyor. Sizce yüksek mi? Önerebileceğiniz başka güvenilir mağazalar var mıdır?
- MSI Z97A Gaming 7
- MSI GTX970
- i7 4790K
- 16 GB Gskill 1600 Mhz CL9
- RM850 80Plus Gold Full Modüler
- 1TB Caviar Blue
- 250 GB Samsung 840 EVO SSD
- Cooler Master Cm693 + Seidon 120V
Konu dışına çıktım ancak son olarak bir sorum daha olacak. MSI Z97 Gaming 7 ile Z97A Gaming 7 arasında ne gibi farklar vardır? Tekrar teşekkürler, iyi günler.
Son düzenleme: