UmutCxN41 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Yaklaşık yarım saat önce Microsoft'un kendi sitesinden format (ISO dosyası) indirecektim fakat indirme düğmesine bastığımda: "bu siteye ulaşılamıyordownload.microsoft.com bağlanmayı reddetti." Uyarısını alıyorum, nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
Yaklaşık yarım saat önce Microsoft'un kendi sitesinden format (ISO dosyası) indirecektim fakat indirme düğmesine bastığımda: "bu siteye ulaşılamıyordownload.microsoft.com bağlanmayı reddetti." Uyarısını alıyorum, nedeni nedir?
PCMeraklısıBiri Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 UmutCxN41 dedi: Yaklaşık yarım saat önce Microsoft'un kendi sitesinden format (ISO dosyası) indirecektim fakat indirme düğmesine bastığımda: "bu siteye ulaşılamıyordownload.microsoft.com bağlanmayı reddetti." Uyarısını alıyorum, nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam son haberlerden sanırım haberiniz yok. Dünya çapında bir siber saldırı söz konusu.
UmutCxN41 dedi: Yaklaşık yarım saat önce Microsoft'un kendi sitesinden format (ISO dosyası) indirecektim fakat indirme düğmesine bastığımda: "bu siteye ulaşılamıyordownload.microsoft.com bağlanmayı reddetti." Uyarısını alıyorum, nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam son haberlerden sanırım haberiniz yok. Dünya çapında bir siber saldırı söz konusu.
UmutCxN41 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 PCMeraklısıBiri dedi: Hocam son haberlerden sanırım haberiniz yok. Dünya çapında bir siber saldırı söz konusu. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok, yani siteye ulaşamayacak mıyım?
PCMeraklısıBiri dedi: Hocam son haberlerden sanırım haberiniz yok. Dünya çapında bir siber saldırı söz konusu. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok, yani siteye ulaşamayacak mıyım?
PCMeraklısıBiri Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 UmutCxN41 dedi: Maalesef yok, yani siteye ulaşamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Bir süre evet.
UmutCxN41 dedi: Maalesef yok, yani siteye ulaşamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Bir süre evet.
UmutCxN41 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 PCMeraklısıBiri dedi: Bir süre evet. Genişletmek için tıkla... Anladım, yine de teşekkürler.