Windows 11 işletim sistemi yayınlanacak mı? Merhaba, Öncelikle tüm kullanıcılarımıza, müşterilerimize, meraklı beyinlere, Insiderlara ve elçilerimize, göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayı
answers.microsoft.com
Haberde Windows 10'dan sonra bir işletim sistemi çıkmayacağı söyleniyor ve son güncelleme tarihi bugün. Oluşturma tarihi eski farkındayım fakat güncellenme tarihi bugüne ait.
İşletim sistemi sızmış, kurmuşuz, 1 saat boyunca özelliklerine bakmışız halen daha 2020'den kalma eski gönderiyi paylaşıyorsunuz. Bıktık artık hocam be.
Windows 11 işletim sistemi yayınlanacak mı? Merhaba, Öncelikle tüm kullanıcılarımıza, müşterilerimize, meraklı beyinlere, Insiderlara ve elçilerimize, göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayı
answers.microsoft.com
Haberde Windows 10'dan sonra bir işletim sistemi çıkmayacağı söyleniyor ve son güncelleme tarihi bugün. Oluşturma tarihi eski farkındayım fakat güncellenme tarihi bugüne ait.
O güncelleme tarihi yorumlara göre güncelleniyor olabilir. Zira son yorum 18 Haziran'da atılmış, 19 Haziran'da atılsa 19 Haziran olarak güncellenecek. Tartışmanın son düzenleme tarihi 21.04.2021
Diyelim ki gerçekten bugün düzenlendi. Sence söyler mi "Windows 11 gerçek arkadaşlar, sızdırıldığı ve 24 Haziran'da duyurulacağı doğrudur." diye? Tabii ki yalanlayacak.