Mid Tower kasaya GTX 1650 takılır mı?

thxx

Hectopat
Merhaba sistem toplayacağım ama alacağım kasa ile uyumlu mu?

AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 19MB önbellek 6 çekirdek AM4 14NM
Gigabyte B450M S2H 3200MHZ(OC) soket AM4 M.2 HDMI
Corsair 8 GB (1X8GB) Vengeance siyah DDR4 3000MHZ CL16 single RAM
MSI GeForce GTX 1650 Gaming X 4 GB GDDR5 128 Bit ekran kartı
Power Boost VK-1631 500W kırmızı LED fan USB 3.0 mid Tower

Burası önemli kasa bu sistem ile uyumlu mu? Özellikle ekran kartı biraz büyük gibi geldi gözüme sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı kesinlikle değiştirin. Uzak durulması gereken bir marka ve PSU dahil seçmişsiniz. Yakın fiyatlarda şu PSU ile şu kasayı tercih edin. Işıklardan feragat etmeniz gerekecek.

Arkadaşın affına sığınarak bende bir soru sorayım. Aynı kasayı bende almak istiyorum apu sistem için. Kasa ve psu ya kötü demişsiniz. Minimum 400w bir kasa önerirmisiniz maksimum 350tl ye. Elba X6 için boş kasa olarak bakmıştım arkadaşın dediği ekran kartıda sığar tahminimce (psu olarakta aerecool alacaktım)Onuda danişayım size. Aerocool içinde kötü diyorlar bir türlü fiyat performans kasası bulamadım.

Kesinlikle Elba, powerboost, izoly, frisby, everest, rampage gibi markalardan uzak durun. Şu PSU ile şu kasayı alabilirsiniz fakat bütçeniz düşük olduğu için taban ürünler seçtim. Tavsiyem minimum olarak arkadaşa önerdiğim ikiliyi almanız.

Kasa olarak
Rampage X-Core 3 Adet Rainbow LED Fanlı Gaming Kasa 330,00 TL yerine 245,00 TL

Psu olarak şu
Gigabyte 550p 550W Power Supply PC Güç Kaynağı (Gigabyte TR ) 359,90 TL yerine 259,90 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…