prexjx Femtopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:24 #1 Arkadaşlar Midas yükledim. Adres teyit falan e-Devlet'ten istiyor. Bu güvenli midir, bir sorun oluşturmasın? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:32
Arkadaşlar Midas yükledim. Adres teyit falan e-Devlet'ten istiyor. Bu güvenli midir, bir sorun oluşturmasın?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.886 Çözümler 3 Dün 22:33 #2 prexjx dedi: Arkadaşlar Midas yükledim. Adres teyit falan e-Devlet'ten istiyor. Bu güvenli midir, bir sorun oluşturmasın? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam bir sorun olmaz. Ama hatırladığım kadarıyla böyle bir şey istemiyordu. Ne yaptınız ki istiyor. Üyelik oluştururken falan istemiyordu diye hatırlıyorum. Son düzenleme: Dün 22:38
prexjx dedi: Arkadaşlar Midas yükledim. Adres teyit falan e-Devlet'ten istiyor. Bu güvenli midir, bir sorun oluşturmasın? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam bir sorun olmaz. Ama hatırladığım kadarıyla böyle bir şey istemiyordu. Ne yaptınız ki istiyor. Üyelik oluştururken falan istemiyordu diye hatırlıyorum.
prexjx Femtopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:46 #3 Kasım_0 dedi: Güvenilir hocam bir sorun olmaz. Ama hatırladığım kadarıyla böyle bir şey istemiyordu. Ne yaptınız ki istiyor. Üyelik oluştururken falan istemiyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni gelmiş heralde adres teyit felan istiyor e devlet belgesi veya su fatura gibisinden
Kasım_0 dedi: Güvenilir hocam bir sorun olmaz. Ama hatırladığım kadarıyla böyle bir şey istemiyordu. Ne yaptınız ki istiyor. Üyelik oluştururken falan istemiyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni gelmiş heralde adres teyit felan istiyor e devlet belgesi veya su fatura gibisinden
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.886 Çözümler 3 Dün 22:47 #4 prexjx dedi: Hocam yeni gelmiş herhalde adres teyit falan istiyor e-Devlet belgesi veya su fatura gibisinden. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Ama Midas güvenilirdir merak etmeyin.
prexjx dedi: Hocam yeni gelmiş herhalde adres teyit falan istiyor e-Devlet belgesi veya su fatura gibisinden. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Ama Midas güvenilirdir merak etmeyin.