E Eray Aktaş Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #1 Merhaba bugün Midas hesabı oluşturdum babamın adına kimlik bilgilerini girdim en son canlılık testi mi ne onun yerine ben yüzümü gösterdim ve hesabım açıldı ama şimdi de görüntülü görüşme var. Yine ben girsem bir sıkıntı oluşurmu anlarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2024
Merhaba bugün Midas hesabı oluşturdum babamın adına kimlik bilgilerini girdim en son canlılık testi mi ne onun yerine ben yüzümü gösterdim ve hesabım açıldı ama şimdi de görüntülü görüşme var. Yine ben girsem bir sıkıntı oluşurmu anlarlar mı?
NooPlayer Megapat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #2 Görüntülü görüşmedeki personel, sizinle konuşurken kimlik fotoğrafına da bakıyor. Hesabınız engellenebilir.
Görüntülü görüşmedeki personel, sizinle konuşurken kimlik fotoğrafına da bakıyor. Hesabınız engellenebilir.
E Eray Aktaş Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 O zamam hesabı kapatayım.