efe can 33 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Midasdan borsaya girmek istiyorum güvenilir mi, Ziraat Bankası kartımla para yatırırsam banka ceza falan verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Midasdan borsaya girmek istiyorum güvenilir mi, Ziraat Bankası kartımla para yatırırsam banka ceza falan verir mi?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 3 Ağustos 2023 #2 Güvenilir.
ScarlettJohansson Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 942 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 3050 Tİ 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 3 Ağustos 2023 #3 efe can 33 dedi: Midasdan borsaya girmek istiyorum güvenilir mi, Ziraat Bankası kartımla para yatırırsam banka ceza falan verir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
efe can 33 dedi: Midasdan borsaya girmek istiyorum güvenilir mi, Ziraat Bankası kartımla para yatırırsam banka ceza falan verir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 3 Ağustos 2023 #4 Güvenilirdir. Ceza kısmını anlamadım, borsaya yatırım yapmak yasak mı?
efe can 33 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 HakanCT dedi: Güvenilirdir. Ceza kısmını anlamadım, borsaya yatırım yapmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum kumar sitelerine kaydedince ceza yazdıklarını söylediler bende o yüzden sordum gereksiz bi soru ama bilgisizlik işte
HakanCT dedi: Güvenilirdir. Ceza kısmını anlamadım, borsaya yatırım yapmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum kumar sitelerine kaydedince ceza yazdıklarını söylediler bende o yüzden sordum gereksiz bi soru ama bilgisizlik işte
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 efe can 33 dedi: Yani bilmiyorum kumar sitelerine kaydedince ceza yazdıklarını söylediler bende o yüzden sordum gereksiz bi soru ama bilgisizlik işte Genişletmek için tıkla... Borsa kumar değildir.
efe can 33 dedi: Yani bilmiyorum kumar sitelerine kaydedince ceza yazdıklarını söylediler bende o yüzden sordum gereksiz bi soru ama bilgisizlik işte Genişletmek için tıkla... Borsa kumar değildir.
efe can 33 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 Yavuz_Çetin dedi: Borsa kumar değildir. Genişletmek için tıkla... Kumar demedim kumar sitelerinde ceza veriyorlardı dedim. Buna da kumar siteleri gibi ceza veriyorlar mı diyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Yavuz_Çetin dedi: Borsa kumar değildir. Genişletmek için tıkla... Kumar demedim kumar sitelerinde ceza veriyorlardı dedim. Buna da kumar siteleri gibi ceza veriyorlar mı diyorum.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 3 Ağustos 2023 #8 efe can 33 dedi: Kumar demedim kumar sitelerinde ceza veriyorlardı dedim. Buna da kumar siteleri gibi ceza veriyorlar mı diyorum. Genişletmek için tıkla... Midas dediğimiz platform devlet tarafından denetlenen, vergisini veren bir yer. O yüzden bir sıkıntı olmaz.
efe can 33 dedi: Kumar demedim kumar sitelerinde ceza veriyorlardı dedim. Buna da kumar siteleri gibi ceza veriyorlar mı diyorum. Genişletmek için tıkla... Midas dediğimiz platform devlet tarafından denetlenen, vergisini veren bir yer. O yüzden bir sıkıntı olmaz.
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 4 Ağustos 2023 #9 efe can 33 dedi: Kumar demedim kumar sitelerinde ceza veriyorlardı dedim. Buna da kumar siteleri gibi ceza veriyorlar mı diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 100 TL ile yatırım yapabilir miyim kaç TL olur hisse yükselirse 100 TL ya da minimum kaç TL ile hisseye girilir? HakanCT dedi: Midas dediğimiz platform devlet tarafından denetlenen, vergisini veren bir yer. O yüzden bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 100 TL ile yatırım yapabilir miyim kaç TL olur hisse yükselirse 100 TL ya da minimum kaç TL ile hisseye girilir?
efe can 33 dedi: Kumar demedim kumar sitelerinde ceza veriyorlardı dedim. Buna da kumar siteleri gibi ceza veriyorlar mı diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 100 TL ile yatırım yapabilir miyim kaç TL olur hisse yükselirse 100 TL ya da minimum kaç TL ile hisseye girilir? HakanCT dedi: Midas dediğimiz platform devlet tarafından denetlenen, vergisini veren bir yer. O yüzden bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 100 TL ile yatırım yapabilir miyim kaç TL olur hisse yükselirse 100 TL ya da minimum kaç TL ile hisseye girilir?
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 7 Ağustos 2023 #10 275713 dedi: Hocam bende 100 TL ile yatırım yapabilir miyim kaç TL olur hisse yükselirse 100 TL ya da minimum kaç TL ile hisseye girilir? Hocam bende 100 TL ile yatırım yapabilir miyim kaç TL olur hisse yükselirse 100 TL ya da minimum kaç TL ile hisseye girilir? Genişletmek için tıkla... 1 lirayla bile borsaya girilir, kâr ve zarar yüzdeyle hesaplanır.
275713 dedi: Hocam bende 100 TL ile yatırım yapabilir miyim kaç TL olur hisse yükselirse 100 TL ya da minimum kaç TL ile hisseye girilir? Hocam bende 100 TL ile yatırım yapabilir miyim kaç TL olur hisse yükselirse 100 TL ya da minimum kaç TL ile hisseye girilir? Genişletmek için tıkla... 1 lirayla bile borsaya girilir, kâr ve zarar yüzdeyle hesaplanır.