Midas hesabı açıldıktan sonra gelen MKK bilgi SMS'i nedir?

iamshared

Hectopat
Makaleler
1
Selam, borsa takibi için midas hesabı açtım ve ardından MKK bilgi diye bir SMS geldi. MKK'nin ne olduğu biliyorum fakat sicil no oluşturuldu diye para kesimi olur mu ve olursa nereden kesilecek. Bu arada borsayı aktif kullanmayacağım için MKK şifre oluşturmayı düşünmüyorum. Bilen aydınlatırsa sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
para kesti mi?

Hayır, zaten banka hesabı falan girmedim ki, sadece Midas'ta hesap açtım. Kesim yapsa keseceği bir yer yok. Sonradan öğrendim ki şifre oluşturma işlemi yaparsam kesim oluyormuş.

Hayır, zaten banka hesabı falan girmedim ki, sadece Midas'ta hesap açtım. Kesim yapsa keseceği bir yer yok. Sonradan öğrendim ki şifre oluşturma işlemi yaparsam kesim oluyormuş.

Ama şöyle bir şey okudum internette MKK'ye para odemezsen haciz işlemi geliyormuş MKK parası da 2.50TL mis sanirim ve sifre oluşturma işlemi nedir?

Ama şöyle bir şey okudum internette MKK'ye para odemezsen haciz işlemi geliyormuş MKK parası da 2.50TL mis sanirim ve sifre oluşt
Borsa hesabı açınca otomatik olarak sicil no oluşturuyorlar. Eğer ki borsayı aktif bir şekilde kullanacaksan adamları arayıp MKK şifresini alıyorsun. Eğer MKK şifresi alırsan para ödemen gerekiyor. MKK şifresi de E devlet şifresi gibi MKK sistemine giriş yaparken kullanılıyor.

Borsayı aktif kullanmayacaksan şifre almana gerek yok, bu durumda parada ödenmiyor. Ne zaman şifre almak istersen o zaman ödüyorsun.

Burdan kimse yazmayınca bende detaylı araştırdım, bu sonuca ulaştım.

Sağol kral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…