Mehmet2839 Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Merhaba, Midas ABD kısmında kazanç için vergi vermek lazim, bunun bir limiti var mı? Ben denemek için çok küçük bir tutar koymuştum, benim vergi vermem lazım mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Merhaba, Midas ABD kısmında kazanç için vergi vermek lazim, bunun bir limiti var mı? Ben denemek için çok küçük bir tutar koymuştum, benim vergi vermem lazım mi?
akyy Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 9800x3D | 5080 OC SHADOW 3X | 64GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 27 Nisan 2024 #2 Hayır zaten kendi komisyon ve işlem ücretlerini alım satım yaparken kesiyor. Ekstra bir şey ödemezsiniz. Artı 0 Eksi
Hayır zaten kendi komisyon ve işlem ücretlerini alım satım yaparken kesiyor. Ekstra bir şey ödemezsiniz.
S SoulFly(Ayberk) Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 89 Çözümler 1 27 Nisan 2024 #3 Eğer gelir elde ettiyseniz vermeniz lazım. Midas da bunu belirtiyor. ABD borsalarından elde ettiğim alım/satım gelirleri için vergi ödemeli miyim? - Midas. Artı 0 Eksi
Eğer gelir elde ettiyseniz vermeniz lazım. Midas da bunu belirtiyor. ABD borsalarından elde ettiğim alım/satım gelirleri için vergi ödemeli miyim? - Midas.