Midas kullanılmalı mı?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kenarda köşede bir 7-8 k bütçem var. Türk lirası durduğu yerde değer kaybediyor. Altın yapacaktım fakat dünyanın durumu malum savaşlar var ne olup olmayacağı belli değil. Ne yapabilirim diye düşündüm. Aklıma Binance, Midas gibi uygulamalar geldi. Bu uygulamaların mantığı nedir? 200-300 TL atıp denenmeli midir? 0'dan başlıyorum bilgili biri baştan aşağı yardımcı olursa çok sevinirim hangisinden vs. hesap açayım?

Sadece aşağıdaki tavsiyeleri verebilirim, yatırım tavsiyesi diyen kimsenin söylediği ürüne yatırım yapmayın kesinlikle:
1. Kaybettiğinizde üzüleceğiniz miktarla yatırım yapılmaz.
2. Ya tutarsa şeklinde yatırım yapılmaz.
3. Tüm bütçenizle yatırım yapılmaz. Örneğin paranızın yarısıyla araştırmalarınız sonucu artacağını düşündüğünüz birşey aldınız. Aldıktan sonra düşerse yine stratejik düşünüp biraz daha alabilirsiniz. Buna maliyet düşürme deniyor. Bu gibi stratejileri bilmeniz gerekiyor.
4. Hızlı artan veya hızlı düşen şeyler genelde tercih edilmez. Ne olacağı belli olmaz.
5. Yatırım işi global piyasaları takip etmekle başlar.
6. Borsa öğrenmek istiyorsanız ilk etapta halka arzlarla başlamanızı tavsiye ederim. Hangi halka arz hissesi neye göre alınmalı vb. videolar izleyebilirsiniz. Bu sırada piyasaları da takip etmiş olursunuz.

Sadece aşağıdaki tavsiyeleri verebilirim:
1. Kaybettiğinizde üzüleceğiniz miktarla yatırım yapılmaz.
2. Ya tutarsa şeklinde yatırım yapılmaz.
3. Tüm bütçenizle yatırım yapılmaz. Örneğin paranızın yarısıyla araştırmalarınız sonucu artacağını düşündüğünüz bir şey aldınız. Aldıktan sonra düşerse yine stratejik düşünüp biraz daha alabilirsiniz. Buna maliyet düşürme deniyor. Bu gibi stratejileri bilmeniz gerekiyor.
4. Hızlı artan veya hızlı düşen şeyler genelde tercih edilmez. Ne olacağı belli olmaz.
5. Yatırım işi global piyasaları takip etmekle başlar.
6. Borsa öğrenmek istiyorsanız ilk etapta halka arzlarla başlamanızı tavsiye ederim. Hangi halka arz hissesi neye göre alınmalı vb. videolar izleyebilirsiniz. Bu sırada piyasaları da takip etmiş olursunuz.

Videolarını izlemeye başlayacağım şimdi. Bitcoin işi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kripto paraların amacı vergi kaçırarak transfer yapmaktan(yurtdışı ödeme alma vb.), yada yasa dışı ödemeler için kullanmanın dışına çıkamadı bence. Haberler onu gösteriyor. Hiçbir kripto para varlığı gerçek hayat senaryosunda kullanıma tam olarak uyum sağlayamadı. Sağladığını bilen varsa beni de aydınlatsın.

Kripto paraların büyük çoğunluğu ultra zenginlerin elinde, piyasayı kontrol edecek seviyede varlıkları var. Kulaktan kulağa bilgilerle millet alıyor ve artıyor yada birden düşüyor herkes zarar ediyor. Çevremde 50 tane kripto paraya yatırım yapan varsa 2-3 tanesi anca kazanmıştır. Onların kazandığını gören gaza gelip yatırım yapıp kaybediyor.

Bu sebeple ben güvenemiyorum.

Binance TR ile Türk bankalarıyla işlem yapabiliyorsun diye biliyorum. BtcTurk'de düşünebilirsiniz. Hem borsa desteği de var sanırım.

Hocam bu işlerde bilgisiniz sanırsam, bende daha yeniyim. Başka bir platform üzerinden konuşma imkanımız var mıdır acaba?

Maalesef hocam bu konuda yardımcı olamayacağım.

Tamamdır, buradan sorarım benim için mühim değil. Sonuç olarak video izlemeye başlamadan önce son olarak, hangi uygulamayla başlamamı önerirsiniz? İzleyeceğim videoların birinde illa adam reklam almıştır bile bile onu över vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı