N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 26 Ağustos 2023 #1 Selam. Midas üzerinden iPhone15'in çıkmasına, yakın. Apple'den 5000 liralık bir hisse alacağım, ilk defa böyle bir şeye karışıyorum yaptığım doğru mu?
Selam. Midas üzerinden iPhone15'in çıkmasına, yakın. Apple'den 5000 liralık bir hisse alacağım, ilk defa böyle bir şeye karışıyorum yaptığım doğru mu?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 26 Ağustos 2023 #2 Yapacağın yatırımı "technopat"a sorarak mı yapacaksın gerçekten? Piyasa hakkında hiçbir fikrin yok anladığım kadarıyla, girişme bu işlere.
Yapacağın yatırımı "technopat"a sorarak mı yapacaksın gerçekten? Piyasa hakkında hiçbir fikrin yok anladığım kadarıyla, girişme bu işlere.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.603 Çözümler 7 26 Ağustos 2023 #3 Grafik okumayı bilmiyorsanız ve piyasa takibiniz iphone 15'in çıkması kadar sığ ise TR piyasasında kalın derim.
Grafik okumayı bilmiyorsanız ve piyasa takibiniz iphone 15'in çıkması kadar sığ ise TR piyasasında kalın derim.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.143 Makaleler 3 Çözümler 61 26 Ağustos 2023 #4 Gir kumar oyna. Baktın 2-3 katına çıkıyor sat. Düşüyorsa hiç elleme hiç olsun en azından şansını denemiş olursun. YTD
Gir kumar oyna. Baktın 2-3 katına çıkıyor sat. Düşüyorsa hiç elleme hiç olsun en azından şansını denemiş olursun. YTD
Yusufsendogan Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 488 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #5 Güvenebilirsin.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.603 Çözümler 7 26 Ağustos 2023 #6 SiyahPassat dedi: Gir kumar oyna. Baktın 2-3 katına çıkıyor sat. Düşüyorsa hiç elleme hiç olsun en azından şansını denemiş olursun. YTD Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 2 yıldır bursunu bu şekilde yiyor. Kazansada orada tekrar pul ediyor parayı.
SiyahPassat dedi: Gir kumar oyna. Baktın 2-3 katına çıkıyor sat. Düşüyorsa hiç elleme hiç olsun en azından şansını denemiş olursun. YTD Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 2 yıldır bursunu bu şekilde yiyor. Kazansada orada tekrar pul ediyor parayı.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 26 Ağustos 2023 #7 SHYAH dedi: Yapacağın yatırımı "Technopat"a sorarak mı yapacaksın gerçekten? Piyasa hakkında hiçbir fikrin yok anladığım kadarıyla, girişme bu işlere. Genişletmek için tıkla... Evet daha önce böyle işlere girişmedim nereden öğrenirim bu grafik okumayı. EmirElibol dedi: Grafik okumayı bilmiyorsanız ve piyasa takibiniz iPhone 15'in çıkması kadar sığ ise TR piyasasında kalın derim. Genişletmek için tıkla... Türk şirketlerinin değerleri çok düşük geldi gözüme önereceginiz bir şey var mı yoksa parayı böleyim farklı farklı hisseleremi basayım.
SHYAH dedi: Yapacağın yatırımı "Technopat"a sorarak mı yapacaksın gerçekten? Piyasa hakkında hiçbir fikrin yok anladığım kadarıyla, girişme bu işlere. Genişletmek için tıkla... Evet daha önce böyle işlere girişmedim nereden öğrenirim bu grafik okumayı. EmirElibol dedi: Grafik okumayı bilmiyorsanız ve piyasa takibiniz iPhone 15'in çıkması kadar sığ ise TR piyasasında kalın derim. Genişletmek için tıkla... Türk şirketlerinin değerleri çok düşük geldi gözüme önereceginiz bir şey var mı yoksa parayı böleyim farklı farklı hisseleremi basayım.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.603 Çözümler 7 26 Ağustos 2023 #8 N0rvecli dedi: Evet daha önce böyle işlere girişmedim nereden öğrenirim bu grafik okumayı. Türk şirketlerinin değerleri çok düşük geldi gözüme önereceginiz bir şey var mı yoksa parayı böleyim farklı farklı hisseleremi basayım. Genişletmek için tıkla... Desa aldım yükselişte şu an. Fiyatı düşükse daha fazla alın hocam çok zor bir şey değil.
N0rvecli dedi: Evet daha önce böyle işlere girişmedim nereden öğrenirim bu grafik okumayı. Türk şirketlerinin değerleri çok düşük geldi gözüme önereceginiz bir şey var mı yoksa parayı böleyim farklı farklı hisseleremi basayım. Genişletmek için tıkla... Desa aldım yükselişte şu an. Fiyatı düşükse daha fazla alın hocam çok zor bir şey değil.