Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 3 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar merhabalar. Türk girişimi olan bu MİDAS uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanılması mantıklı mı? Kullananlar var ise yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar merhabalar. Türk girişimi olan bu MİDAS uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanılması mantıklı mı? Kullananlar var ise yardımcı olabilir misiniz?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 O ne?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Nisan 2022 #3 İlk defa duydum.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 3 Nisan 2022 #4 Nonexistent dedi: O ne? Genişletmek için tıkla... Linux Kaymak dedi: İlk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nonexistent dedi: O ne? Genişletmek için tıkla... Linux Kaymak dedi: İlk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et