Çözüldü Midas'a Papara ile para yatırılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kohnser

Hectopat
Daha fazla  
Annemin Midas hesabına benim paparamda bulunan parayı göndermek istiyorum ama bunu yapmak için para çekme kısmında olduğu gibi Midas hesap sahibi ile para gönderen ismi aynı olmak zorunda mı yoksa açıklamaya kodu girsem istediğim şekilde para gönderebilir miyim?

Çözüm
Kart sahibi 18 yaşından küçükse para gönderilmiyor diye biliyorum ama emin değilim. Midas hesap sahibi ile para gönderen isim aynı olmak zorunda değil.
Kart sahibi 18 yaşından küçükse para gönderilmiyor diye biliyorum ama emin değilim. Midas hesap sahibi ile para gönderen isim aynı olmak zorunda değil.

Çözüm
Annemin Midas hesabına benim paparamda bulunan parayı göndermek istiyorum ama bunu yapmak için para çekme kısmında olduğu gibi Midas hesap sahibi ile para gönderen ismi aynı olmak zorunda mı yoksa açıklamaya kodu girsem istediğim şekilde para gönderebilir miyim?
Yatıyor evet sıkıntı olmaz.

Net bir şey söyleyemem ama Midas uygulamasındaki destek bölümünden yardım alabilirsin.

Hocam 18 yaşından büyük kuzenimin banka hesabına gönderirsem o yatırabilir mi annemin hesabına? Yani anladığım kadarıyla Midas hesap sahibiyle para yatıran kişi aynı olmak zorunda değil, değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı