Middle-Earth Shadow Of Mordor oynanmalı mı?

194929

Megapat
Dostlarım hepinize selam olsun öncelikle. Başlıkta da belirttiğim gibi bu oyuna başlamaya karar verdim. Oyunu Assassin's Creed'den fena çakmışlar orası ayrı. Zaten o yüzüme takıldı. Şimdi 3 sorum var.

• Sistemim bu oyunu yeterli düzeyde mi?
  • Ben orta dünya evreninden hiç anlamam. Ek bir şey öğrenmem gerekiyor mu?
  • Oynayan varsa on üzerinden kaç verir?
Sistem Özellikleri:
  • FX 8320
  • 8 GB Kingston 1600 MHz Bellek
  • M5a97 R2.0 Anakart
  • GT 420 Ekran Kartı

@Asım Demir @Akif @Silinen üye @NookumPie

@SypeR

Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz gibi geliyor ancak pek zevk alır mısınız bilemem.
Ek bir şey öğrenmenize gerek yok oyunda her şey mevcut.
Çok oynamadım ancak daha fazla oynasam 10/8 verirdim herhalde.
İlgi gösterdiğin için teşekkür ederim.
Öncelikle oyun fena değil. 10 üzerinden 6 veya 7 veririm. Ekran kartın yetersiz ama.
Onu anlarım şimdi oyunu indirdim test için beğenirsem satın alacağım.

• Oyun ilgini çekiyorsa oynayabilirsin, bir sorun yok bence.
  • Oyunun evrenini araştırıp, bilgiler edinebilirsin.
  • Oynamadım, yorum yapamam.
  • Sistemin değil fakat ekran kartın giriş seviyesi kaldığı için grafik detaylarını çok fazla yükseltme. Oyun zevkini düşürür.

24 FPS altına düşmediği sürece oynanabilir bence.

• Ben orta dünya evreninden hiç anlamam. Ek bir şey öğrenmem gerekiyor mu?
  • Oynayan varsa on üzerinden kaç verir?
1-) Evren hakkında öğrenilmesi gereken çok önemli bir şey yok. İngilizce düzeyiniz iyi ise anlamanız gerekeni anlarsınız. Türkçe isterseniz hatırladığım kadarıyla Türkçe yama çıkarılmıştı.
2-) Bunu daha önce de forumdan birileriyle konuşmuştuk. Genellikle insanlar evrenin çok boş olmasından şikayet ederler. Ben nedense öyle düşünmüyorum oyun çok hoşuma gitti. 10 üzerinden 8 veya 9 verebilirim.

İlginiz için teşekkür ederim. Bir sorum var. Bu oyunun altyazı ayarı nerede? Türkçe yamayı kurdum fakat ayarı bulamadım.

O oyunu ne kadar oynasam dikkatimi çeken tek şey yüksek VRAM tüketimi olmuştur. RAM olarak 4 ila 5GB arası tüketiyor, ama VRAM 7GB'yi gördüm. Ekran kartın düşük kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…