M maxfan Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 246 Yer İstanbul 12 Mayıs 2023 #11 Amiga dedi: Geçenlerde bi yer bedavaya veriyordu sanki bunu ama nereydi unuttum Genişletmek için tıkla... Eylül ve Ekim ayında Amazon Prime Gaming, Gog üzerinden ücretsiz vermişti
Amiga dedi: Geçenlerde bi yer bedavaya veriyordu sanki bunu ama nereydi unuttum Genişletmek için tıkla... Eylül ve Ekim ayında Amazon Prime Gaming, Gog üzerinden ücretsiz vermişti
LittleGamer Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 279 12 Mayıs 2023 #12 Leca dedi: İki yıl önce indirimli hali 16 TL’di ama yine de iyi bir fiyat şu an ki ekonomiye göre. Genişletmek için tıkla... Nasıl 16 tl den 670 seviyesine çıkabilir bir oyun? Bu çok üzücü. Tam bir kazık
Leca dedi: İki yıl önce indirimli hali 16 TL’di ama yine de iyi bir fiyat şu an ki ekonomiye göre. Genişletmek için tıkla... Nasıl 16 tl den 670 seviyesine çıkabilir bir oyun? Bu çok üzücü. Tam bir kazık
KaaN167 Picopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Prime X670E-Pro WIFI AMD Ryzen 5 7600X. G.Skill 64GB (2x32) Trident Z5 Neo 6000MHz CL32 Zotac RTX 4080 Amp Extreme Airo Thermaltake GF2 850W. Crucial P5 1TB SSD. Cooler Master Haf 500 Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #13 Leca dedi: İki yıl önce indirimli hali 16 TL'di ama yine de iyi bir fiyat şu anki ekonomiye göre. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyun alınır mı? Hikayesi alınmaya değer mi?
Leca dedi: İki yıl önce indirimli hali 16 TL'di ama yine de iyi bir fiyat şu anki ekonomiye göre. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyun alınır mı? Hikayesi alınmaya değer mi?
Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 12 Mayıs 2023 #14 KaaN167 dedi: Hocam bu oyun alınır mı? Hikayesi alınmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben oynarken eğlenmiştim ya. Bu oyunda kullanılan intikam sistemi bazen eğlendirebiliyor.
KaaN167 dedi: Hocam bu oyun alınır mı? Hikayesi alınmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben oynarken eğlenmiştim ya. Bu oyunda kullanılan intikam sistemi bazen eğlendirebiliyor.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.578 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 12 Mayıs 2023 #15 maxfan dedi: Eylül ve Ekim ayında Amazon Prime Gaming, Gog üzerinden ücretsiz vermişti Genişletmek için tıkla... Ohannes baya geçmiş ama evet öyle bişeydi sanırsam.
maxfan dedi: Eylül ve Ekim ayında Amazon Prime Gaming, Gog üzerinden ücretsiz vermişti Genişletmek için tıkla... Ohannes baya geçmiş ama evet öyle bişeydi sanırsam.
KaaN167 Picopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Prime X670E-Pro WIFI AMD Ryzen 5 7600X. G.Skill 64GB (2x32) Trident Z5 Neo 6000MHz CL32 Zotac RTX 4080 Amp Extreme Airo Thermaltake GF2 850W. Crucial P5 1TB SSD. Cooler Master Haf 500 Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #16 Otrivine dedi: Ben oynarken eğlenmiştim ya. Bu oyunda kullanılan intikam sistemi bazen eğlendirebiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler@otrivine
Otrivine dedi: Ben oynarken eğlenmiştim ya. Bu oyunda kullanılan intikam sistemi bazen eğlendirebiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler@otrivine
Emil Breivik Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #17 Amiga dedi: Geçenlerde bi yer bedavaya veriyordu sanki bunu ama nereydi unuttum Genişletmek için tıkla... Amazon vermişti galiba.
Amiga dedi: Geçenlerde bi yer bedavaya veriyordu sanki bunu ama nereydi unuttum Genişletmek için tıkla... Amazon vermişti galiba.
Amadeus Magnus Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 300 Yer İzmir 12 Mayıs 2023 #18 Leca dedi: İki yıl önce indirimli hali 16 TL’di ama yine de iyi bir fiyat şu an ki ekonomiye göre. Genişletmek için tıkla... Anki- moderasyon yetersiz, burada dogru kullanimini paylasmis olayim.
Leca dedi: İki yıl önce indirimli hali 16 TL’di ama yine de iyi bir fiyat şu an ki ekonomiye göre. Genişletmek için tıkla... Anki- moderasyon yetersiz, burada dogru kullanimini paylasmis olayim.
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 12 Mayıs 2023 #19 KaaN167 dedi: Hocam bu oyun alınır mı? Hikayesi alınmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Oynamadım hocam, sadece satın aldım o gün bugündür duruyor kütüphanede. Hikayesi çok iyi değil diye biliyorum ama.
KaaN167 dedi: Hocam bu oyun alınır mı? Hikayesi alınmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Oynamadım hocam, sadece satın aldım o gün bugündür duruyor kütüphanede. Hikayesi çok iyi değil diye biliyorum ama.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 13 Mayıs 2023 #20 maxfan dedi: Eylül ve Ekim ayında Amazon Prime Gaming, Gog üzerinden ücretsiz vermişti Genişletmek için tıkla... PC'den oturum açma sorunu nedeniyle GOG'u silmiştim... Kötü oldu, 100 TL (yuvarlama) aynı oyunu iki kere aldırdı.
maxfan dedi: Eylül ve Ekim ayında Amazon Prime Gaming, Gog üzerinden ücretsiz vermişti Genişletmek için tıkla... PC'den oturum açma sorunu nedeniyle GOG'u silmiştim... Kötü oldu, 100 TL (yuvarlama) aynı oyunu iki kere aldırdı.