V Varyaron Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2018 #1 Güvenilir bir siteden Türkçe yama öneriniz var mı? (Oyun Steam'dan alındı).
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Temmuz 2018 #2 Varyaron dedi: Güvenilir bir siteden Türkçe yama öneriniz var mı? (Oyun Steam'dan alındı). Genişletmek için tıkla... Oyun için henüz türkçe yama mevcut değil. Shadow Of Mordor için yama 3 yıl'da felan çıktı. Bu oyunun yamasına daha çok var.
Varyaron dedi: Güvenilir bir siteden Türkçe yama öneriniz var mı? (Oyun Steam'dan alındı). Genişletmek için tıkla... Oyun için henüz türkçe yama mevcut değil. Shadow Of Mordor için yama 3 yıl'da felan çıktı. Bu oyunun yamasına daha çok var.
INTORİT Decapat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 7 28 Eylül 2018 #3 batman arkham knight yapabilirseniz güzel olur aslında
AtakanPWO Hectopat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 11 10 Temmuz 2020 #4 Shadow of War türkçe yaması çıktı Apex Çeviri yapıyor. 25TL fiyatı var.Ulaşmak içinde Apex Çevirinin Discord sunucusuna gitmeniz geliyor
Shadow of War türkçe yaması çıktı Apex Çeviri yapıyor. 25TL fiyatı var.Ulaşmak içinde Apex Çevirinin Discord sunucusuna gitmeniz geliyor
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.923 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #5 AtakanPWO dedi: Shadow of War türkçe yaması çıktı Apex Çeviri yapıyor. 25TL fiyatı var.Ulaşmak içinde Apex Çevirinin Discord sunucusuna gitmeniz geliyor Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Apex'de böyle bir yama bulamadım da ben.
AtakanPWO dedi: Shadow of War türkçe yaması çıktı Apex Çeviri yapıyor. 25TL fiyatı var.Ulaşmak içinde Apex Çevirinin Discord sunucusuna gitmeniz geliyor Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Apex'de böyle bir yama bulamadım da ben.