senali Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #1 İyi forumlar, öncelikle benim babam bu hafta içinde mide balonu ameliyatı olacak, kısacası mide küçültme ameliyatlarının bir türü bu ameliyat hakkında bilgisi olan var mı riskleri gibi? Teşekkürler.
İyi forumlar, öncelikle benim babam bu hafta içinde mide balonu ameliyatı olacak, kısacası mide küçültme ameliyatlarının bir türü bu ameliyat hakkında bilgisi olan var mı riskleri gibi? Teşekkürler.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 1 Eylül 2020 #2 İlk kez duydum ve araştırdım. Obezite için ameliyatsız bir yöntem yazıyor ama siz ameliyat demişsiniz kafam karıştı bu konuda.
İlk kez duydum ve araştırdım. Obezite için ameliyatsız bir yöntem yazıyor ama siz ameliyat demişsiniz kafam karıştı bu konuda.
senali Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #3 Rosseckx dedi: İlk kez duydum ve araştırdım. Obezite için ameliyatsız bir yöntem yazıyor ama siz ameliyat demişsiniz kafam karıştı bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bilmiyordum ama iptal oldu zaten teşekkürler.
Rosseckx dedi: İlk kez duydum ve araştırdım. Obezite için ameliyatsız bir yöntem yazıyor ama siz ameliyat demişsiniz kafam karıştı bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bilmiyordum ama iptal oldu zaten teşekkürler.