4 461988 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.053 Çözümler 3 24 Ocak 2022 #1 Midex gmx1 adındaki mikrofonu almak istiyorum. Kayıt için kullanacağım harici ses kartım veya Phantom Power bulunmuyor. Alınabilir bir ürün mü?
Midex gmx1 adındaki mikrofonu almak istiyorum. Kayıt için kullanacağım harici ses kartım veya Phantom Power bulunmuyor. Alınabilir bir ürün mü?
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 24 Ocak 2022 #2 Boğazdan biraz zor geçer. Parçalara ayırısan başka tabii. Yazım hatası var raporladım.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 24 Ocak 2022 #3 Bir an miden de var sandım. Alınır yaka hizasında.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.092 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #4 Bilindik bir yerden al. Denersin. Beğenmezsen iade edersin.
4 461988 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.053 Çözümler 3 24 Ocak 2022 #5 Primearc dedi: Boğazdan biraz zor geçer. Parçalara ayırısan başka tabii. Yazım hatası var raporladım. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan yazıyorum telefon otomatik düzeltmeye almış. Kusura bakmayın. Shinyapo LXXIV dedi: Bir an miden de var sandım. Alınır yaka hizasında. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan yazıyorum otomatik düzeltmeye almış. Kusura bakmayın.
Primearc dedi: Boğazdan biraz zor geçer. Parçalara ayırısan başka tabii. Yazım hatası var raporladım. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan yazıyorum telefon otomatik düzeltmeye almış. Kusura bakmayın. Shinyapo LXXIV dedi: Bir an miden de var sandım. Alınır yaka hizasında. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan yazıyorum otomatik düzeltmeye almış. Kusura bakmayın.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 24 Ocak 2022 #6 461988 dedi: Hocam telefondan yazıyorum telefon otomatik düzeltmeye almış. Kusura bakmayın. Hocam telefondan yazıyorum otomatik düzeltmeye almış. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok ben de şuan telefondan yazıyorum laptopum bozuk.
461988 dedi: Hocam telefondan yazıyorum telefon otomatik düzeltmeye almış. Kusura bakmayın. Hocam telefondan yazıyorum otomatik düzeltmeye almış. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok ben de şuan telefondan yazıyorum laptopum bozuk.