bilmemfakatstres Femtopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #11 HankSchrader dedi: Selamlar. İnternette elektrogitar ararken bu gitarla karşılaştım. Kendisinde tremolo kolu bulunuyor bundan dolayı akort kaçırmasından korkuyorum. Gitarda yeniyim, bu yüzden pek bir bilgim yok. Alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Midex Force Profesyonel Elektro Gitar H-H Fiyatları Midex elektro gitar kategorisinde yer alan Force, masif ağaçtan üretilen üst segment elektro gitarr modelidir. Manyetik yapısı hh sistemdir www.yonkamuzikmarket.com Genişletmek için tıkla... midex sakın alma derim ben sakin tonlar almak istiyorsan SX telecaster alabilirsin
HankSchrader dedi: Selamlar. İnternette elektrogitar ararken bu gitarla karşılaştım. Kendisinde tremolo kolu bulunuyor bundan dolayı akort kaçırmasından korkuyorum. Gitarda yeniyim, bu yüzden pek bir bilgim yok. Alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Midex Force Profesyonel Elektro Gitar H-H Fiyatları Midex elektro gitar kategorisinde yer alan Force, masif ağaçtan üretilen üst segment elektro gitarr modelidir. Manyetik yapısı hh sistemdir www.yonkamuzikmarket.com Genişletmek için tıkla... midex sakın alma derim ben sakin tonlar almak istiyorsan SX telecaster alabilirsin