uhud zanlısı Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 114 6 Ağustos 2024 #1 Max 9K bütçem var set halinde satıldığını gördüm ama fiyatı çok uygun görünce pek içime sinmedi sizce alınır mı? Midex GRX-300-20-AMP Elektro Gitar Seti 20 Watt Gainli Amfi Midex GRX-300-20-AMP, akçaağaç, gül ağacı ve jatoba ağacından üretilen profesyonle elektro gitar modelimiz, 20 watt amfisi ile beraber kargolanmaktadır. www.yonkamuzikmarket.com Maxword Grade-25AMP Black Rosewood Yüksek Kalite 25W Amfili Elektro Gitar Maxword Grade-25AMP Black, yüksek kaliteli elektro gitar modelinin 25 watt elektro gitar amfisi, gitar standı ve kulaklık dahil paketidir. www.yonkamuzikmarket.com
Max 9K bütçem var set halinde satıldığını gördüm ama fiyatı çok uygun görünce pek içime sinmedi sizce alınır mı? Midex GRX-300-20-AMP Elektro Gitar Seti 20 Watt Gainli Amfi Midex GRX-300-20-AMP, akçaağaç, gül ağacı ve jatoba ağacından üretilen profesyonle elektro gitar modelimiz, 20 watt amfisi ile beraber kargolanmaktadır. www.yonkamuzikmarket.com Maxword Grade-25AMP Black Rosewood Yüksek Kalite 25W Amfili Elektro Gitar Maxword Grade-25AMP Black, yüksek kaliteli elektro gitar modelinin 25 watt elektro gitar amfisi, gitar standı ve kulaklık dahil paketidir. www.yonkamuzikmarket.com
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.438 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 7 Ağustos 2024 #3 Squier ya da kozmos setlere bakın. Yukarıdakiler merdiven altı işi biraz.
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 7 Ağustos 2024 #4 Midex'in bütün gitar türlerini bir süre kullandım "ton" dediğimiz şey o gitarlarda yok almayın.