Midex RPH-30BK-25AMP gül klavye SSS 25W amfili elektrogitar seti alınır mı?

RzSlayer0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500

Nvidia RTX 4060
Meslek
Öğrenci
Amazon.com.tr ürünün linki bu arkadaşlar. Çok anlamıyorum, yeni başlayacağım. Yeni başlayan birine uygun mu? Veya bu fiyata yakın daha iyi elektro gitarlar var mı?

Amazon.com.tr ürünün linki bu arkadaşlar. Çok anlamıyorum, yeni başlayacağım. Yeni başlayan birine uygun mu? Veya bu fiyata yakın daha iyi elektro gitarlar var mı?

"Başlangıç seviyesi" için yeteri kadar kaliteli. Sizin gitar öğrenmenizi sağlayacak bir set. Set içeriği de gördüğüm kadarıyla dolu-dolu. Penadan kabloya, akort cihazına hatta kapo ya kadar her şey var.

Hangisini önerirsin reis 15k ya kadar çıkabilirim gitar + amfi güzel olur yani kesin gereken her şey olsa güzel olur.

15k ya çıkabiliyorsan başlangıç üstü olarak ben Donner DST-550 ve Carlsbro KICKSTART 10B amfiyi öneririm.
Gitar özellik ve donanım olarak fiyatının üstünde kalitede ama gitarın yanında öyle ıvır, zıvır gelmiyor. Zaten gelenlerde kalitesiz olur özellikle jack kablo dip gürültüsü yapar.
Daha uygun fiyatlı: Donner DJC-1000S TL Thinline, Donner DLP-124S LP, ve önerdiğim amfide işini fazlasıyla görür..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı