GadRego Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Arkadaşlarla Discord'da konuşmak için mikrofon arıyorum. Amazon Prime Day indirimlerinde Midex V5 970TL geliyor. Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneylimlerini paylaşırsa sevinirim.
Merhaba, Arkadaşlarla Discord'da konuşmak için mikrofon arıyorum. Amazon Prime Day indirimlerinde Midex V5 970TL geliyor. Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneylimlerini paylaşırsa sevinirim.
MUHAMMEDDM38 Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 GadRego dedi: Merhaba, Arkadaşlarla Discord'da konuşmak için mikrofon arıyorum. Amazon Prime day indirimlerinde Midex V5 970TL geliyor. Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneylimlerini paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aldıysanız memnun musunuz bende almayı düşünüyorum.
GadRego dedi: Merhaba, Arkadaşlarla Discord'da konuşmak için mikrofon arıyorum. Amazon Prime day indirimlerinde Midex V5 970TL geliyor. Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneylimlerini paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aldıysanız memnun musunuz bende almayı düşünüyorum.