Midex V5 RGB mikrofon alınır mı?

Yani,fiyat performans olarak tavsiye edilen bir ürün.bir stand alırsınız gayet güzel bir şekilde kullanırsınız.
hocam peki benim linkini attığım mikrofon nasıl onu almak üzereyim stand vb. gibi avantajlarıda var

hocam peki benim linkini attığım mikrofon nasıl onu almak üzereyim stand vb. gibi avantajlarıda var
Yan çok incelemeside yok ürünün , almışken havit gibi güzel bir markadan almanızı öneririm ben ama aklınızda o kaldıysa tabikide sizin kararınız.

Yan çok incelemeside yok ürünün , almışken havit gibi güzel bir markadan almanızı öneririm ben ama aklınızda o kaldıysa tabikide sizin kararınız.
hocam doğru markası kötü ama içimde kaldı gibi haviti de kardeşime alacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Hocam uzak durun.

Size önereceğim iki kulaklık var , havit h2002p bütçe artarsa rampage fury x , rampage ürünü diye kötülemeyin bu markanın en iyi ürünü bu , bende 1 hafta önce aldım kablolu versiyonu mikrofonu muazzam , ses kalitesi güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…