Midi klavye önerisi

ChangeDD

Decapat
Daha fazla  
M-Audio öneririm. Youtube'da aratırsan çok sayıda öneri göreceksin:

Ancak bu 32 tuşlu kolay taşınan modeli. Jwin ise 61 tuş. Yurt odası, yolda taşıyıp telefon/laptop dan çalmak gibi bir düşüncen yoksa yine M-Audio'nun daha büyük modellerini alman yerinde olur.

Bu arada ben de amatör kullanıcıyım, link verdiğin M-Audio'yu hobi amaçlı arada çalıyorum. Tuş hassasiyeti ve üzerindeki kontrolleri Youtube videolarındaki incelemeler ve satan sitelerdeki yorumlara göre inceleyip modeli seç.

Taşınan model istemiyorum. M-audio nun büyük modelleri pahalı. Jwin iyi midir?

Taşınan model istemiyorum. M-audio nun büyük modelleri pahalı. Jwin iyi midir?
M-Audio daha kalitelidir.
Jwin uygun fiyatlı orglarıyla bilinen bir marka, zaten linkteki de bir org aslında. M-Audio içinde bir hoparlör yok, sadece hafif bir klavye ve tuşlardan oluşuyor. Adaptör kullanmıyor, telefon/laptop USB girişinden aldığı gücü, yazılımı aracılığıyla bağlı iyi bir kulaklık/hoparlör ya da o aygıtın kendi hoparlöründen sesi veriyor.

Jwin'in de şöyle incelemeleri var:

Ama benim önerdiğim M-Audio olur:
Taşınır olsun olmasın gerçekten midi klavye için daha iyidir.

bu iyi midir? https://www.amazon.com.tr/dp/B07GBN...VHJKZ8276D8X&ref_=sr_1_224&tag=technopattr-21

Keylab 61 Essential modelini almak istiyorum. m audio veya akai ile karsilastiginda sizce hangisinin malzeme kalitesi daha iyidir veya daw destegi ?

Edit: Arturia urunleri malzeme kalitesi olarak elime hep daha guzel gelmisti tuslari kasasi falan ama cok acemiyim bu islerde tecrubelerinizi dinlemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…