Midi Tower Kasa ile MidT ATX Kasa Farklı mı ?

Berk93

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar ;

Sizlerden öğrenmek istedigim konuyu kısaca anlatmak isterim. Ben 2009 yılında Casper Neo 8400Q Masa Üstü kasa aldım. Halada Kullanmaktayım. Bildiğiniz üzere teknoloji hızla ilerlemekte bende bu teknolojiye ayak uydurarak Ekran kartımı Değiştirdim 1 sene önce. Kasamın boyutu küçük oldugundan Ekran Kartı altında tam anlamıyla nefes alınacak bir yer yok. Varda ama yeterli değil. Daha rahat nesef alması için bir takım çalışmalarda yapmadım değil. Konumuza döncek olursak. Belli bir kaç kasa buldum ama başlıklardan emin olamadığım için sonuçlandıramadım. Kuzenimin vermiş oldugu akılla "MidT ATX" Baktım bana onlar olurmuş.
Bu tarz kasalar şekilsiz şemalsiz bir al benisi yok. Biraz daha piyasa araştırdım. Çok Hoş kasalar buldum ama başlıkta sadace ATX yazıyor. Konuda aşşagoya inincede "Midi Tower Kasa" yazıyor.

Şimdi, Midi Tower Kasa ile MidT ATX Kasa Farklı mı ? Kasaların ya da kasa sisteminin fotosunu isterseniz yukluyebilirim.

Anakard Adı; MSI G31M3 V2 (MS-7529)

Güncel...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı