ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 28 Mart 2023 #1 Midjourney 5 ile yapılan görseller son günlerde oldukça revaçta. Discord sunucuma ekledim fakat sadece. Midjourney 4 kullanabiliyorum. Midjourney 5 kullananlar nereden ve nasıl kullanıyor?
Midjourney 5 ile yapılan görseller son günlerde oldukça revaçta. Discord sunucuma ekledim fakat sadece. Midjourney 4 kullanabiliyorum. Midjourney 5 kullananlar nereden ve nasıl kullanıyor?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 28 Mart 2023 #2 Ayarlardan değiştirebiliyormuşsun. Midjourney Model Versions Learn about Midjourney model versions and the latest 5.2 release which includes advanced functionality like image prompting and multi prompts. docs.midjourney.com
Ayarlardan değiştirebiliyormuşsun. Midjourney Model Versions Learn about Midjourney model versions and the latest 5.2 release which includes advanced functionality like image prompting and multi prompts. docs.midjourney.com
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 28 Mart 2023 #3 183189 dedi: Ayarlardan değiştirebiliyormuşsun. Eki Görüntüle 1717788 Midjourney Model Versions Learn about Midjourney model versions and the latest 5.2 release which includes advanced functionality like image prompting and multi prompts. docs.midjourney.com Genişletmek için tıkla... Evet değişiyor fakat kullanılmıyor.
183189 dedi: Ayarlardan değiştirebiliyormuşsun. Eki Görüntüle 1717788 Midjourney Model Versions Learn about Midjourney model versions and the latest 5.2 release which includes advanced functionality like image prompting and multi prompts. docs.midjourney.com Genişletmek için tıkla... Evet değişiyor fakat kullanılmıyor.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 28 Mart 2023 #4 ElmalıGofret dedi: Evet değişiyor fakat kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece üyelere özelmiş hocam pardon. Çıkınca herkese açık olur.
ElmalıGofret dedi: Evet değişiyor fakat kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece üyelere özelmiş hocam pardon. Çıkınca herkese açık olur.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 28 Mart 2023 #5 183189 dedi: Şu an sadece üyelere özelmiş hocam pardon. Çıkınca herkese açık olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
183189 dedi: Şu an sadece üyelere özelmiş hocam pardon. Çıkınca herkese açık olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.