Midjourney abonelik planı önerisi

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Temel plan almak istiyorum ve belki de Standart Plan. Lakin Temel Plan'da ayda 200 görüntü, Standart Plan'da sınırsızmış. Görsel oluşturma kalitesi de değişiyor mu? Veya bunun gibi yazılmamış farklılıklar var mı? Arada bir ChatGPT'den görsel oluşturuyorum. En son ücretsiz 1 aylık "Plus" abonelik hakkım vardı ChatGPT tarafında ve şimdi daha çok sevmeye başladım bu işi. O yüzden abonelik alacağım.

Screenshot_2.png

Standart plan HD görüntü de üretebiliyor. Temel plan sadece SD görüntü üretiyor ve onu da sınırlı şekilde üretiyor. Ben ChatGPT Sora kullanıyorum. Sora da çok kaliteli resimler üretiyor doğru promptu verdiğiniz vakit.

Standart plan HD görüntü de üretebiliyor. Temel plan sadece SD görüntü üretiyor ve onu da sınırlı şekilde üretiyor. Ben ChatGPT Sora kullanıyorum. Sora da çok kaliteli resimler üretiyor doğru promptu verdiğiniz vakit.
Bende onu fark ettim. Hatta eskisi kadar hassas da değil. Yani ünlü bir kadın karakterler ile yarış oyununda çektiğim arabayı birleştirebiliyorum :D Normalde o görseli atmak isterim ama çok yanlış anlaşılırım... Diğer yandan da Midjourney'de topluluk var ve kendi sitesi sosyal medya gibi. Zira ChatGPT'de zaten 20 dolar istiyor aylık için bile ama topluluğu yok. Arada çok devasa farklılık var mıdır kalite açısından? Biraz Midjourney alma tarafındayım.

Bende onu fark ettim. Hatta eskisi kadar hassas da değil. Yani ünlü bir kadın karakterler ile yarış oyununda çektiğim arabayı birleştirebiliyorum :D normalde o görseli atmak isterim ama çok yanlış anlaşılırım... Diğer yandan da Midjourney'de topluluk var ve kendi sitesi sosyal medya gibi. Zira ChatGPT'de zaten 20 dolar istiyor aylık için bile ama topluluğu yok. Arada çok devasa farklılık var mıdır kalite açısından? Biraz midjourney alma tarafındayım.

ChatGPT aylık 20 dolar istiyor da uyanık ol telefondan üye ol 499TL'ye Plus üyelik alabiliyosun ;)
Kalite açısından Sora'nın sitesine gir birkaç resim üret dene gör.

Bu arada şimdi daha dikkatli bakınca HD ve SD farklılığı sadece video ile mi sınırlı? Yoksa görsellerin kalitesi de değişiyor mu abonelik planına göre?

ChatGPT aylık 20 dolar istiyor da uyanık ol telefondan üye ol 499TL'ye Plus üyelik alabiliyosun ;)
Kalite açısından Sora'nın sitesine gir birkaç resim üret dene gör.
Çok teşekkürler. Dediğin gibi denerim, olmadı ilk başta ChatGPT alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı