Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 1 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar YouTube'dan onlarca video izledim. Ama hala her /imagine yapıp komut girdiğimde abone ol diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Arkadaşlar YouTube'dan onlarca video izledim. Ama hala her /imagine yapıp komut girdiğimde abone ol diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
TaylanArda Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 165 1 Nisan 2023 #2 Durmazzali47 dedi: Arkadaşlar YouTube'dan onlarca video izledim. Ama hala her /imagine yapıp komut girdiğimde abone ol diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Midjourney'de daha önceden 25 hakkınız bulunuyordu ancak artık bunu da kaldırdılar(Papa ve Trump olayı). Sadece paralı üyelikle çalışıyor.
Durmazzali47 dedi: Arkadaşlar YouTube'dan onlarca video izledim. Ama hala her /imagine yapıp komut girdiğimde abone ol diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Midjourney'de daha önceden 25 hakkınız bulunuyordu ancak artık bunu da kaldırdılar(Papa ve Trump olayı). Sadece paralı üyelikle çalışıyor.