Midjourney için bir resmin Prompt'unu öğrenme

Daha fazla  

Bu resmin nasıl bir prompt ile yapıldığını öğrenmek istiyorum, çizim tarzını öğrensem bu tarzda çizimler yaptıracağım.

Bu resim midjourney tarafından yapıldı.

Midjourney'in amacı hayâl ettiğin şeyi kelimeler ile anlatarak resme dökmesi.

Bu bilgiden yola çıkarak gördüğün şeyi bota anlatmayı deneyerek çözebilirsin diye düşünüyorum, hayâl kurmak zor olabilir ama gördüğünü anlatmak hayâl etmekten kat ve kat kolay olması gerekiyor.

Çizim stili ise Anime stiline benziyor tabii bu da kendi içinde ayrılıyor; shonen, western, chibi gibi gibi birçok stil var. Neticede bu iş hayâl ve zevk işi olduğu için asla çizim stilinde kesin bir sonuç bulamazsın.

Soruna en yakın cevap: Shonen veya jojo stili.

Ben resme göre pompt verebilen kaliteli bir yazılım veya yapay zeka var mı diye arıyorum aslında ve dediğiniz şeyleri de denedim.

Retro anime, 90s anime tarzları da buna uygun ama istediğim sonucu vermiyor.

Gördüğünü detaylıca ana dilinde yazıp sonra uygun dile çevirmeyide düşünebilirsin.

konu hakkında derinlemesine bilgi sahibi değilim ama gözlemlediğim kadarı ile şu anki botlar düşünmek için tasarlanmamışlar daha ziyade verilerden çıkarım yapmaya ve bu çıkarımı olabildiğince iyileştirmeye çalışmışlar, buna istinaden talep ettiğin şeyi şu an zor bulabilirsin.

Midjourney de bu konuda yetersiz kalıyor, resimi anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…