M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 7 Nisan 2023 #1 Bunun için kullanılan sunucu veya sayfalar var mı? Yoksa illegal veya yasak mı? Nasıl oluyor? Bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bunun için kullanılan sunucu veya sayfalar var mı? Yoksa illegal veya yasak mı? Nasıl oluyor? Bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 7 Nisan 2023 #2 my last mistake dedi: Bunun için kullanılan sunucu veya sayfalar var mı? Yoksa illegal veya yasak mı? Nasıl oluyor? Bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kendi sunucularında kullanabilirsin ya da botu sunucuna ekleyebilirsin. Midjourney dc yazarak bulabilirsin.
my last mistake dedi: Bunun için kullanılan sunucu veya sayfalar var mı? Yoksa illegal veya yasak mı? Nasıl oluyor? Bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kendi sunucularında kullanabilirsin ya da botu sunucuna ekleyebilirsin. Midjourney dc yazarak bulabilirsin.
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 7 Nisan 2023 #3 Muhammet 64 dedi: Kendi sunucularında kullanabilirsin ya da botu sunucuna ekleyebilirsin. Midjourney dc yazarak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya kardeş başka sunucu diyorum. Paralı oldu ya. Başka dc sunucusunda bunu yapanlar var.
Muhammet 64 dedi: Kendi sunucularında kullanabilirsin ya da botu sunucuna ekleyebilirsin. Midjourney dc yazarak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya kardeş başka sunucu diyorum. Paralı oldu ya. Başka dc sunucusunda bunu yapanlar var.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 7 Nisan 2023 #4 my last mistake dedi: Ya kardeş başka sunucu diyorum. Paralı oldu ya. Başka dc sunucusunda bunu yapanlar var. Genişletmek için tıkla... Paralı olduğunu bilmiyordum. En son sunucuma ekleyip kullanmıştım.
my last mistake dedi: Ya kardeş başka sunucu diyorum. Paralı oldu ya. Başka dc sunucusunda bunu yapanlar var. Genişletmek için tıkla... Paralı olduğunu bilmiyordum. En son sunucuma ekleyip kullanmıştım.