Midjourney nasıl kullanılır?

vahşet123

Hectopat
Makaleler
1
Midjourney nasıl kullanabilirim? Ayda kaç TL ve kaç resim yapabilirim? Ayrıca Midjoruney kadar başarılı ve daha ucuz olan başka bir yapay zeka var mı?

Birkaç gün öncesine kadar free kullanılıyordu ama ne yazık ki üyelik gerekiyor artık. Dall-e ücretsiz oldu ama ne kadar güzel, tartışılır.

Başkaları kendi sunucusuna ücretsiz iken eklediğinde hala kullanabiliyor ücretsiz bir şekilde doğru mudur?

Ben para kazanmak için kullanacağım mı dedim? Adamlar yapmış parasıyla kullanıyorum sana ne oluyor. Konu dışı mesajlar ile konuyu saptırmayın. Ya soruma cevap verin ya da yazmayın.

@450909 Sizin için yazmadım. Başka bir arkadaş konuyla alakasız bir mesaj yazmıştı sıfır bilgi sıfır emek ile para kazanıyor falan diye. Gereksiz mesajdan kaldırıldı mesajı. Bu arada yazılımı aldım.

Son düzenleme:
Midjourney'i mi aldınız?

@vahşet123 hocam üyelik aldım demiştiniz hobi için mi yapacaksınız yoksa gelir elde ediyor musunuz? Gelir elde ediyorsanız bilgi verebilir misiniz hobi için ise gerçekten değiyor mu üyelik almak.

@vahşet123 hocam üyelik aldım demiştiniz hobi için mi yapacaksınız yoksa gelir elde ediyor musunuz? Gelir elde ediyorsanız bilgi verebilir misiniz hobi için ise gerçekten değiyor mu üyelik almak.
Gelir elde edebilir miyim acaba diye denemek için aldım. Gelir elde etme yolları var. Etsy üzerinde ya da başka bir platformda clipart ya da sticker olarak satanlar var. Ayrıca print on demand kısmında da kullananlar var. Fakat burada resim ne kadar iyi olursa olsun satılması için reklamın iyi olması lazım. Bu arada yapay zekanın çizdiği resimlerin telif hakkı sana ait. Ticari yolla para kazanmana izin veriyor. Ayrıca eğlencesine saçma sapan çizdirdiğim şeyler de oldu fakat ben uygulamayı dayımların duvar kağıdı mağazasına duvar kağıdı tasarlamak için kullandım çoğunlukla.

Bu arada satacagin resimler gercekci resimler degilde ilustrasyon tarzi resimler olmasi daha iyi olur cunku program resimleri 1024x1024 piksel cikartiyor. Sen yapay zekanin cikardigi ilustrasyon resimlerini vectorizer.ai kullanarak vektöre cevirebilirsin. Daha gercekci resimleri vektore cevirmekte zorlaniyor...

200TL'ye iyi bir deneyim oldu diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…