Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 29 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Midjourney'i ilk defa kullanmaya çalıştım. Suncuya davet ettim ve kuralları kabul ettim. Ancak sürekli şu uyarıyı alıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2023
Arkadaşlar Midjourney'i ilk defa kullanmaya çalıştım. Suncuya davet ettim ve kuralları kabul ettim. Ancak sürekli şu uyarıyı alıyorum. Ne yapmalıyım?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.818 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 29 Mart 2023 #2 Hocam çok yapmışsınız diyor. Bugünlük sınır mı bitmiş ne. Yada abone olup yapabilirsin diyor.
Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 29 Mart 2023 #3 Furkan GRFN dedi: Hocam çok yapmışsınız diyor. Bugünlük sınır mı bitmiş ne. Yada abone olup yapabilirsin diyor. Genişletmek için tıkla... İlk yaptığımda da aynı uyarıyı veriyordu. Abone olmak ise aylık 8 dolar oysa bedavaya yapılıyor deniyordu.
Furkan GRFN dedi: Hocam çok yapmışsınız diyor. Bugünlük sınır mı bitmiş ne. Yada abone olup yapabilirsin diyor. Genişletmek için tıkla... İlk yaptığımda da aynı uyarıyı veriyordu. Abone olmak ise aylık 8 dolar oysa bedavaya yapılıyor deniyordu.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.818 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 29 Mart 2023 #4 Durmazzali47 dedi: İlk yaptığımda da aynı uyarıyı veriyordu. Abone olmak ise aylık 8 dolar oysa bedavaya yapılıyor deniyordu. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor da siz ona direkt özelden yazdıysanız yapmaz hocam. Herkesin yaptığı bölüme gidip yapmanız gerek.
Durmazzali47 dedi: İlk yaptığımda da aynı uyarıyı veriyordu. Abone olmak ise aylık 8 dolar oysa bedavaya yapılıyor deniyordu. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor da siz ona direkt özelden yazdıysanız yapmaz hocam. Herkesin yaptığı bölüme gidip yapmanız gerek.
Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 30 Mart 2023 #5 Furkan GRFN dedi: Yapılıyor da siz ona direkt özelden yazdıysanız yapmaz hocam. Herkesin yaptığı bölüme gidip yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Acaba neyi eksik yapıyor olabilirim? Artık ücretsiz hizmet vermiyorlar mı ya da?
Furkan GRFN dedi: Yapılıyor da siz ona direkt özelden yazdıysanız yapmaz hocam. Herkesin yaptığı bölüme gidip yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Acaba neyi eksik yapıyor olabilirim? Artık ücretsiz hizmet vermiyorlar mı ya da?
lajeck Megapat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 140 Çözümler 1 1 Nisan 2023 #6 Artık ücretli oldu arkadaşlar.