Midrange durduk yere ses kesti

furkansavci

Decapat
Merhabalar. Yaklaşık iki ay önce arabama iki adet midrange aldım. Bugün midrangelerden biri ses çok açık olmamasına rağmen sesi kesti. Aynı çıkışta diğer eşi çalışıyorken o çalışmıyor. Direk amfiden denedim, teypten denedim çalışmıyordu. Velhasıl bir elektrikçiye gittim. Durumu anlattım, hoparlörü teybine bağladı ve çalıştı. Tekrar takım hoparlörü ve bende de çalıştı. Çalıştırmadan önce bir aletle hoparlörün + ve -sine bir cihaz bağladı cihazda ışık yandı. Bu cihaz tetiklemiş olabilir mi? Çünkü 4-5 saat çalıştıktan sonra yine sesi kesti ve yine hiçbir türlü çalışmadı. Garantisi var fakat garanti belgesi çöpte :D çözebileceğim bir yöntem ya da bu durumu yaşamış birisi var mı aramızda? Hoparlörün markası Cadence. 3000 Watt'lık amfiye sıfır tesisat kablosuyla bağlı. Tesisat kablolarında en ufak ezilme, sıyrılma, şase yok. Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı