MidT ATX kasaya m-ATX anakart uyar mı?

FujiMontana

Decapat
Daha fazla  
Bu kasayı alacağım, benim ana kartım MSI A520M Pro m-ATX bir anakart, bu kasada da MidT ATX yazıyor, ne olduğunu bilmiyorum uyumlu mudur acaba?

Uyumlu Mid Tower demek istemis ama bu kasayi almanizi onermem.

Bu kasanin stoklarini beklemenizi oneririm denk butcede.

Uyumlu mid Tower demek istemis ama bu kasayi almanizi onermem.

Bu kasanin stoklarini beklemenizi oneririm denk butcede.

Rampage, Everest, Frisby, Casper gibi inanılmaz derecede dandik ürünler üretip, yüksek fiyattan satan üreticilerden hiçbir şey almanızı önermem.

Vatan da indirim varken oradan almaya çalışıyorum ve bütçemde pek fazla değil, aslında attığım kasayı da 7 fanlı diye de almak istiyordum ve akvaryu olup geniş olduğu için güzel hava alır diye düşünmüştüm bir de beyaz almak istiyorum. Eğer attığım kasayı alırsam çok mu kötü olur?

Vatan da indirim varken oradan almaya çalışıyorum ve bütçemde pek fazla değil, aslında attığım kasayı da 7 fanlı diye de almak istiyordum ve akvaryu olup geniş olduğu için güzel hava alır diye düşünmüştüm bir de beyaz almak istiyorum. Eğer attığım kasayı alırsam çok mu kötü olur?

Malzeme kalitesi yerlerde. Akvaryum kasalarda hava akışı daha kotu bu arada mesh kasalara göre. Tek avantaj goruntu.

Malzeme kalitesi yerlerde. Akvaryum kasalarda hava akışı daha kotu bu arada mesh kasalara göre. Tek avantaj goruntu.

Bu kasayı almam daha mı iyi olur sizce?

Bu kasayı alacağım, benim ana kartım MSI A520M Pro m-ATX bir anakart, bu kasada da MidT ATX yazıyor, ne olduğunu bilmiyorum uyumlu mudur acaba?

Rampage kasa almanı hiç önermem, hatta Rampage markasından uzak dur eğer kaliteli parça istiyorsan.

Bence Power Boost'da alma o fiyatlara illa daha iyisi vardır.

Cok bir farki yok rampageden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı