Samet_29 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Steam mighty fight federation oyununu bedava yapmıştı. Almıştım şimdi açıp oynayayım dedim. Oyun açılıyor müzik var ama sadece başlangıç ekranı var. Araştırdım bu sorunu yaşayan başkaları da varmış. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2603).png 2,3 MB · Görüntüleme: 41
Steam mighty fight federation oyununu bedava yapmıştı. Almıştım şimdi açıp oynayayım dedim. Oyun açılıyor müzik var ama sadece başlangıç ekranı var. Araştırdım bu sorunu yaşayan başkaları da varmış. Ne yapmam gerekiyor?
Zebtorno Zeptopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 Aynı sorun bende de var. Nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
KS KS Samet_29 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #3 Zebtorno dedi: Aynı sorun bende de var. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... ben çözemedim ve sildim oyunu Artı 0 Eksi
Zebtorno dedi: Aynı sorun bende de var. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... ben çözemedim ve sildim oyunu