Migitec adlı alışveriş sitesi güvenilir mi?

fatma21ct

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, dostlarım.
Migitec adlı alışveriş sitesinden bir ürün almayı düşünüyorum.
Ürünü AliExpress'ten temin edemediğim için bu siteyi değerlendirmek istiyorum.
WhatsApp destek hattından bilgi aldım. Herhangi bir ek ücret çıkmayacağını ve ürünün 10 gün içinde teslim edileceğini söylediler.
Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?
Güvenilirliği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
YouTube'da akisveris yapan birine sordum ben aldim geldi alabilirsiniz dedi siz alisveris.
Yaptiniz mi? ben de ona gore sipariş vereceğim.

Merhaba iyi gunler youtube kanali olan biri bir urun almis o sayfadan tanitimini yapiyordu sordum alabiirsiniz benim urunum geldi dwsi pwk bilinwn bir site degil sanirim siz yaptiniz mi alisveris bende tereddutteyim hala bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba, ben de alışveriş yaparken tereddüt etmiştim fakat ürünüm sorunsuz geldi güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Müşteri temsilcisi de hızlı bir şekilde sorularımı cevaplamıştı.

Merhaba, ben de alışveriş yaparken tereddüt etmiştim fakat ürünüm sorunsuz geldi güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Müşteri temsilcisi de hızlı bir şekilde sorularımı cevaplamıştı.
Tesekkur ederim bende tereddutum vardi ama siparis verdim geldi gayetbguzel bilinmiyen bir site inslalah bilinmezde fazla gumruk vergisi eklensin istemem urunlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…