Merhaba. Kuryeyim, uzun saatler çalışıyorum ve migrenim var; yani alın kısmından hava aldığımda başım resmen çatlıyor. Ağrıdan dün çalışamadım. Tabii bunlar hep zarar, borcum var, mecburum çalışmaya. Hava konusu çok ciddi değil, muhtemelen LS2 türevleri bu soruna çare olur çünkü şu an çene açılır bir kask kullanıyorum. Benim kaskımda çok boşluk var, yine de burada sormak istedim. Bu kadar maddi sıkıntı içindeyken böylesine bir masraf yapmadan, 500 site gezen sonra pişman olmayayım diyen gıcık biriyim. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. LS2 Rapid veya benzer kasklarda migreni olan var mı? Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Net bütçem yok borca alacağım zaten bu nedenle en fiyat performans ürünü almak istiyorum, gün içinde araştırmaya devam ettim LS2 Rapid 2, hjc 10 ile Scorpion 391 ürünler arasında araştırmaya devam ettim.
Lakin kurye olduğum için güneş gözlüğünün önemi aklıma geldi, bu nedenle şu an LS2 storm 2 de kaldım ve araştırmaya devam ediyorum.
Evet LS2 bende araştırdım Rapid 2 benim için uygun görünüyordu, devamında Scorpion 391 ve hjc 10 ile karşılaştım.
Araştırma yaparken hem gündüz hem gece çalıştığımi yani hem güneşe hem de gece görüşüne ihtiyaç duyduğumu fark ettim, eğer normal güneş vizoru takarsam gece görüşüm bozulur, vizörü açarsam migrenim tutardı, normal vizor de alırsam gündüz güneş görüşümü kapatır çünkü her yöne günde 50 kez dönüyorum.
Bu nedenle güneş gözlüklü bir kask almayı planlıyorum, şu an LS2 storm dayim ama halen araştırmaya devam ediyorum.
Bütçem zaten borca olacağı için F/P ürün bakıyorum.