Migrene Apranax Plus iyi gelir mi?

frozen88

Kilopat
Daha fazla  
İlaç kullanmak istemiyorum ama 1 haftadır migren ağrısı var ve 2 gündür zirve yapmış durumda. Ne kadar kendimi korusam da ağrı oluyor. Salı günü bir şekilde atlattım ama bugün dayanamadım iğne yaptırdım. Ve doktardan Apranax Plus istedim. Normalde fort kullanırım ama ilk defa Plus kullanacağım.
Plus kullanan var mı?

Dişim için kullandığım iğne dışında tek etki eden ilaçtır kendisi. Ben memnundum. Diğerleri ağrımı kesmiyordu ama Apranax iyi geliyordu.

Apranax fort bile bayağı kuvvetli bir ağrı kesici. Sık aralıklarla almanızı önermem bünyeniz alışmasın çok zorda kalırsanız alın. Aksi taktirde hafif ağrı kesiciler de fayda etmeyecektir. Ve sürekli ağrı kesici içmek zorunda kalırsınız. Çok fazla tüketim de böbreğe karaciğere zararları oluyor bu tarz ağır ilaçların. Başka alternatifler deneyin mesela bazı çay çeşitlerinin iyi geldiğini söylüyorlar ya da karanlık bir odada istirahat.

Su iç su, bol bol su iç. İlaç falan kullanma. 3-4 Litre su iç başının ağrısı geçer, sanırsam beynin %70'i falan su, çoğu baş ağrısı yetersiz su tüketiminden kaynaklanıyor. Su iç.

Deniz suyu iyi geliyormuş. İlaçlarla uğraşmamanı öneririm. Gerçi bu mevsimde ne denizi diyeceksin o yüzden Su+Tuz+Karbonat da yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…