liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #11 Emooom dedi: Sizce 60 TL'ye tüm DLC'ler alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hangi oyun için?
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #12 ETS 2. Kirkenes için alacağım. Satın alacağım LGS'den sonra kurmayı düşünüyorum.
M Muzlusüt Kilopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 512 Çözümler 1 11 Mayıs 2021 #13 Emooom dedi: ETS 2. Kirkenes için alacağım. Satın alacağım LGS'den sonra kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimde alın bence, fiyatlar belki daha da inebilir.
Emooom dedi: ETS 2. Kirkenes için alacağım. Satın alacağım LGS'den sonra kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimde alın bence, fiyatlar belki daha da inebilir.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #14 Muzlusüt dedi: Yaz indirimde alın bence, fiyatlar belki daha da inebilir. Genişletmek için tıkla... Kaç TL olur.
Muzlusüt dedi: Yaz indirimde alın bence, fiyatlar belki daha da inebilir. Genişletmek için tıkla... Kaç TL olur.
Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 11 Mayıs 2021 #15 Emooom dedi: Kaç TL olur. Genişletmek için tıkla... Tüm DLC'ler 60'a alınamaz, 80 TL gibi bir fiyatı var galiba. dijital olarak alırsanız daha ucuza alırsınız steam kodlarını
Emooom dedi: Kaç TL olur. Genişletmek için tıkla... Tüm DLC'ler 60'a alınamaz, 80 TL gibi bir fiyatı var galiba. dijital olarak alırsanız daha ucuza alırsınız steam kodlarını
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #16 Sir. Peker dedi: Tüm DLC'ler 60'a alınamaz, 80 TL gibi bir fiyatı var galiba. Dijital olarak alırsanız daha ucuza alırsınız Steam kodlarını. Genişletmek için tıkla... Bende scandinavia var ondan olabilir. Ben maplerden bahsediyorum.
Sir. Peker dedi: Tüm DLC'ler 60'a alınamaz, 80 TL gibi bir fiyatı var galiba. Dijital olarak alırsanız daha ucuza alırsınız Steam kodlarını. Genişletmek için tıkla... Bende scandinavia var ondan olabilir. Ben maplerden bahsediyorum.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #17 Cagannnn dedi: Evet satılıyor, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Hocam sanırım Doğukan Adal hayranısınız
Cagannnn dedi: Evet satılıyor, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Hocam sanırım Doğukan Adal hayranısınız
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 11 Mayıs 2021 #18 Emooom dedi: Migros'tan 18 yaş altı kişiler Steam cüzdan kodu alabiliyor mu? Daha önceden babam almıştı aynı hesaba ikinci kez cüzdan kodu alabilir miyim? ETS 2 DLC'leri indirimde iken almak istiyorum 18 yaş altına kod verirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bizzat kendim aldım.
Emooom dedi: Migros'tan 18 yaş altı kişiler Steam cüzdan kodu alabiliyor mu? Daha önceden babam almıştı aynı hesaba ikinci kez cüzdan kodu alabilir miyim? ETS 2 DLC'leri indirimde iken almak istiyorum 18 yaş altına kod verirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bizzat kendim aldım.
Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 11 Mayıs 2021 #19 Emooom dedi: Bende scandinavia var ondan olabilir. Ben maplerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Harita işte?
Emooom dedi: Bende scandinavia var ondan olabilir. Ben maplerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Harita işte?